Villaer til salgs i Villajoyosa

Avansert søk

Villaer til salgs i Villajoyosa

Å bo i vår villaer til salgs i Villajoyosa betyr å nyte en eksepsjonell livskvalitet ! Kombinasjonen av dens naturlige skjønnhet, rike kultur og innbydende atmosfære skaper et ideelt miljø for både familier og enkeltpersoner på jakt etter et rolig sted å bo. Den tradisjonelle sjøfarts- og kommersielle karakteren til Villajoyosa gjenspeiles i dens spesielle arkitektur, med fargerike hus langs promenaden, og gir denne sjarmerende byen et pittoresk og unikt preg.

For natur- og sportselskere tilbyr Villajoyosa en rekke muligheter til å nyte utendørs . Stiene og naturlige rutene lar deg utforske det omkringliggende landskapet og nyte vegetasjonen i Marina Baja. I tillegg tilbyr kystlinjen på mer enn 15 kilometer muligheter for å utøve vannsport som kajakkpadling, seiling og dykking . Disse aktivitetene lar beboere og besøkende dra nytte av det fantastiske middelhavsklimaet og holde seg aktive i et fantastisk naturmiljø.

Til tross for landsbysjarmen har Villajoyosa alle nødvendige tjenester for et komfortabelt liv. Dette inkluderer supermarkeder, helsestasjoner, skoler og et godt veinett som gjør det enkelt å komme seg rundt både inne og ute. Den godt utbygde infrastrukturen sikrer at beboerne kan nyte høy livskvalitet med alle moderne fasiliteter. I tillegg til det er Alicante flyplass bare 30 kilometer unna , ideelt for utenlandske innbyggere.

Utvalg av villaer til salgs i Villajoyosa alternativer, med private bassenger, store tomter og flere soverom

Vet du at våre villaer til salgs i Villajoyosa er strategisk plassert for å tilby spektakulær utsikt over havet , og gir et rolig og pittoresk miljø som kan nytes hjemmefra? Tenk deg å våkne opp hver morgen til gløden fra Middelhavet som hilser deg på avstand, og skaper en avslappende og revitaliserende atmosfære.

Hver villa har private bassenger , perfekt for avkjøling i løpet av ferien. årstider varmere og nyt øyeblikk av fritid med familie og venner. Med hundrevis av kvadratmeter tomt vil du ha nok plass til å designe og nyte din egen privat hage , et sted hvor du kan slappe av, organisere grilling eller bare nyte naturen.

Uten tvil tilbyr vår katalog over villaer i Villajoyosa en rekke alternativer for å tilpasse seg ulike behov og preferanser. Enten du leter etter en villa med flere soverom for å huse en stor familie eller en mer koselig og kompakt bolig for et par eller en enkelt person, vil du finne det du leter etter blant våre tilbud.

MEDIMAR EIENDOM: Lokal erfaring, flerspråklig team og ærlighet å kjøpe villaer til salgs i Villajoyosa

Ønsker du å investere i vår villaer til salgs i Villajoyosa? Vi viser deg de tre sterke sidene til MEDIMAR EIENDOM:

  • Erfaring og lokal kunnskap : Vi kjenner til eiendomsmarkedet i Villajoyosa og omgivelsene i dybden, noe som gjør at vi kan tilby deg de beste mulighetene og rådene.
  • Flerspråklig team : Våre agenter snakker flere språk, noe som letter kommunikasjon og gjensidig forståelse, og eliminerer språklige barrierer.
  • Åpenhet og ærlighet : Vi er forpliktet til å gi klar og nøyaktig informasjon, og alltid opprettholde åpen og transparent kommunikasjon.

Kontaktinformasjon:

  • Vår e-post: olga.lovold@medimareiendom.com
  • Vårt spanske telefonnummer for å motta anrop: (+34) 610 460 332
  • Besøk oss på våre fysiske kontorer: Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja (Alicante, Spania).

 

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp