Eiendomsmeglere i Orihuela Costa

Avansert søk

Eiendomsmeglere i Orihuela Costa

Hvis du leter etter et ideelt sted å kjøpe bolig, anbefaler vi at du kontakter vår Eiendomsmeglere i Orihuela Costa. Dette området i provinsen Alicante Den har mye å tilby kjøpere, både innenlandske og utenlandske. Noen av grunnene til at Orihuela Costa er det beste reisemålet å investere er:

  • Det har et privilegert klima, med mer enn 300 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på 18°C. Du kan nyte strendene, golfbanene og naturparkene hele året.
  • Det har en utmerket beliggenhet, nær grensen til Murcia og La Manga del Mar Menor.I tillegg er det godt forbundet med vei og flyplass, noe som gjør det lettere å komme til og reise til andre byer og land.
  • Den har et bredt spekter av tjenester, som kjøpesentre, restauranter, skoler, sykehus og fritid. Du kan finne alt du trenger for din komfort og velvære, uten å gi opp roen og tryggheten i et boligområde.

Som du kan se, har Orihuela Costa mange attraksjoner for eiendomsinvestorer. Hvis du vil vite mer, ikke nøl med å rådføre deg med våre agenter som vil gi deg råd og hjelpe deg med å finne drømmehjemmet.

Hvorfor velge Medimar Eiendom som din Eiendomsmeglere i Orihuela Costa?

Vi er ett eiendomsmegler som har et team av Eiendomsmeglere i Orihuela Costa flerspråklige og eksperter. Vårt mål er å tilby våre kunder en omfattende og personlig service som lar dem kjøpe drømmehuset i Orihuela Costa med alle garantier. Noen av fordelene med å stole på Medimar Eiendom er:

  • omfattende erfaring og kunnskap om det spanske eiendomsmarkedet,Spesielt i Orihuela Costa-området har vi et bredt utvalg av eiendommer for enhver smak og pengepung.
  • tilknyttet internasjonale advokater som har 40 års erfaring innen eiendomsrett, skatt, juridisk ansvar mv. Dette sikrer en ryddig og sikker kjøpsprosess, uten overraskelser eller komplikasjoner.
  • Vi følger og gir råd til kunden i hvert trinn i kjøpsprosessen, fra søk etter boligen til signering for notarius publicus. Vi har ansvaret for å administrere alle nødvendige prosedyrer, for eksempel registrering av N.I.E., åpning av en spansk bankkonto, opprettelse av det spanske testamentet, etc.
  • ettersalgsservice av høy kvalitet,som inkluderer hjelp til det praktiske, som telefon, TV, internett, møbelpakker, hvitevarer, gartner, bassengservice m.m. Vi arrangerer også befaringsturer slik at oppdragsgiver kan besøke boligene som interesserer dem og bli kjent med området.

Som du kan se, er Medimar Eiendom et utmerket alternativ hvis du leter etter eiendomsrådgivere i Orihuela Costa som tilbyr deg en kvalitet og pålitelig service. Ikke nøl og kontakt dem for å finne boligen du alltid har ønsket deg.

Eiendomsmeglere i Orihuela Costa de Medimar Eiendom: det beste alternativet for å kjøpe et hus

Vil du bo i et av de vakreste og mest eksklusive områdene i Spania? Hvis svaret er ja, må du kontakte oss Eiendomsmeglere i Orihuela Costa. Vi bryr oss om kundenes tilfredshet og velvære, og vi gir dem personlig og nær oppmerksomhet.. Vi er tilgjengelige for å løse alle spørsmål eller spørsmål som måtte oppstå før, under og etter kjøpet. Ikke tenk deg om to ganger og kontakt oss. Du kan gjøre det gjennom:

  • E-post:olga.lovold@medimareiendom.com
  • Telefon: (+34) 610 460 332
  • Besøker dem på våre fysiske kontorer: Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja (Alicante Spania).

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp