Tjenester

Medimar eiendom Tjenester

Tjenester
Professional WEB DESIGN & SEO consultants for REAL ESTATE

Eiendomstjenester på Costa Blanca

Vårt fokus er på å forstå dine mål, enten det er å skaffe deg en eiendom for ferie, investere i veksten av den spanske eiendomsmarkedet eller å finne det ideelle hjemmet ved Middelhavet.

Gjennom et høyt kvalifisert team som behersker flere språk - inkludert engelsk, norsk, svensk, tysk, islandsk, spansk, nederlandsk, russisk og polsk - garanterer vi kommunikasjon uten barrierer og skreddersydd rådgivning til dine spesifikke behov.

På Medimar Eiendom tilbyr vi ikke bare eiendommer; vi gir en opplevelse. Fra de første utforskningsstadiene til kjøpsprosessen og utover, er vi forpliktet til å følge deg hvert steg på veien, og sikre at din eiendomsopplevelse på Costa Blanca er jevn, trygg og belønning.


HVA VI TILBYR

  • EIENDOMSINSPEKSJONSBESØK TIL SPANIA: Vi tar deg med på en tur til de mest fremtredende eiendommene og gir deg en dyp opplevelse slik at du kan visualisere ditt fremtidige hjem eller investering i Spania.
  • JURIDISK RÅDGIVNING OG ASSISTANSE: Vårt team av juridiske eksperter er her for å svare på eventuelle spørsmål og sikre at hvert trinn i ditt eiendomskjøp i Spania er gjennomsiktig og i samsvar med gjeldende lover.
  • BOLIGLÅN: Vi legger til rette for prosessen for de som er interessert i å investere i eiendommer i Spania, og kobler deg til de beste finansieringsalternativene som er tilgjengelige.
  • SPANSK N.I.E OG BANKKONTO: Vi hjelper deg med å få ditt utenlandske identifikasjonsnummer og etablere en bankkonto i Spania, og forenkler kjøpsopplevelsen din.
  • OPPRETTELSE AV SPANSKE TESTAMENTER: Beskytt din investering og formue med riktig testamentplanlegging i Spania.
  • ETTER SALG SERVICE: Vår forpliktelse slutter ikke med kjøpet. Vi er her for å hjelpe deg med alle etterkjøpsaspekter og sikre en sømløs overgang til ditt nye liv eller andre bolig i Spania.
  • PRAKTISK ASSISTANSE: Fra råd om telefon-, TV- og internettjenester til møbelpakker, hvitevarer, nøkkelvedlikehold, hagearbeid og svømmetjenester, tar vi oss av hvert detalj for å gjøre din opplevelse av å eie en feriebolig eller fast bolig i Spania uovertruffen.

Din visjon om et perfekt hjem i Spania fortjener en ekspert. Enten du er på jakt etter å kjøpe eiendom i Spania som investering, for ferie eller som ditt neste hjem, på Medimar Eiendom er vi her for å gjøre dine eiendomsdrømmer til virkelighet.

Tjenester Tjenester

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp