Nyttig informasjon

Nyttig informasjon

Nyttig informasjon

OPPDAGING AV COSTA BLANCA

Costa Blanca, oversatt som "Hvit Kyst", tilbyr et av de mest misunnelige klimaene i Europa, med et gjennomsnittlig antall solrike dager per år som overgår mange andre destinasjoner. Om sommeren er temperaturene behagelige, mellom 25 og 35º, mens de om vinteren holder seg milde, med temperaturer fra 5 til 20º. Dette ideelle klimaet er resultatet av høye fjell som fungerer som naturlige barrierer og beskytter kysten mot de kalde vindene fra Atlanterhavet.

Costa Blanca strekker seg fra Denia langs den nordlige kysten til Pilar de la Horadada langs den sørlige kysten. Dessuten strekker påvirkningen seg innover landet til Orihuela og Marina Alta-fjellene, som inkluderer steder som Villena og Alcoi. Men ikke bare skjønnheten og omfanget er bemerkelsesverdige; tilgjengeligheten er et annet sterkt punkt. Både Alicante og Murcia flyplasser ligger omtrent 35 minutter fra noen av hovedbyene som Torrevieja, og tilbyr moderne forbindelser og et bredt nettverk av ruter.

Nyttig informasjon
Nyttig informasjon

Berømte strender

Costa Blanca er kjent for sine utstrakte strender med klart vann. Her konsentrerer det seg en av de største mengdene strender tildelt den prestisjetunge "blå flagg", et kvalitetsstempel som garanterer renslighet og service på disse kystene. Kort sagt er det et paradis for de som ønsker å kombinere naturlig skjønnhet med høykvalitets infrastruktur.

Når du utforsker Costa Blanca, fordypes du ikke bare i enestående klima og landskap, men også i en unik opplevelse som kombinerer natur, komfort og tilgjengelighet.

Nyttig informasjon. Txt 3
Nyttig informasjon. Txt 3

Golfbaner: En annen luksusfasett

Men Costa Blanca er ikke bare strender; det er også et paradis for golfentusiaster. Med et utvalg av internasjonalt anerkjente golfbaner tiltrekker denne regionen amatører og profesjonelle fra hele verden. Disse banene tilbyr ikke bare spennende utfordringer, men også breathtaking landskap, fra havutsikt til fjellandskap, som gjør hvert spill til en unik opplevelse.

Velkommen til Costa Blanca, hvor hvert detalj er en invitasjon til å oppdage mer!


Enjoy The costa blanca

Enjoy The costa blanca

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp