Eiendommer til salgs i Orihuela Costa

Avansert søk

Eiendommer til salgs i Orihuela Costa

Eiendommer til salgs i Orihuela Costa presenteres som sjarmerende hjem som lar deg nyte drømmestrender og viktige utbygginger. Fra den gylne sanden til førsteklasses tjenester , avslører hvert hjørne av denne regionen en unik kystopplevelse.

Orihuela Costa er stolt over å være hjemmet til noen av de mest fantastiske strendene på Costa Blanca . Fra populære Playa Flamenca til rolige Cala Capitan, kysten tilbyr krystallklart vann og fin sand. I tillegg nyter innbyggerne solfylte dager og avslappende turer langs miles av kystlinje.

For golfelskere er Orihuela Costa et paradis. Kjente golfbaner, som Villamartín Golf og Las Colinas Golf & Country Club , tilbyr eksepsjonelle opplevelser i spektakulære naturomgivelser. Beboere kan perfeksjonere svingen mens de nyter middelhavsklimaet.

Vi informerer deg mer om typene og stilene til Eiendommer til salgs i Orihuela Costa

I vårt eiendomsbyrå presenterer MEDIMAR EIENDOM deg et eksepsjonelt utvalg av Eiendommer til salgs i Orihuela Costa, som gir deg muligheten til å leve middelhavsdrømmen.

Typer eiendommer i Orihuela Costa:

 • Nybygg: Moderne og elegante, disse hjemmene reflekterer de siste arkitektoniske trendene og tilbyr en moderne livsstil.
 • Videresalg: Hver og en har sin egen historie, og de er ideelle for de som leter etter autentisiteten og varmen til et hus med karakter.
 • Investering: Fra leiligheter i turistområder til langtidsleiemuligheter tilbyr vi deg alternativer tilpasset dine økonomiske mål.
 • Luksus: Fra villaer med panoramautsikt til toppleiligheter med førsteklasses fasiliteter.

Eiendomsstiler i Orihuela Costa:

 • Leiligheter: Perfekt for de som leter etter komfort og tilgjengelighet, våre leiligheter i Orihuela Costa tilbyr en avslappet og moderne livsstil.
 • Estates: For elskere av det rustikke og tradisjonelle, gir eiendommene våre et rolig tilfluktssted med landlig sjarm og alle moderne fasiliteter.
 • Bungalower : Med fokus på privatliv og komfort, er våre bungalower ideelle for de som ønsker et koselig hjem i fredelige omgivelser.
 • Rekkehus: Rekkehusalternativer tilbyr en perfekt balanse mellom plass og fellesskap, ideelt for familier eller de som leter etter et mer aktivt sosialt liv.
 • Toppleiligheter: Nyt panoramautsikt og en følelse av eksklusivitet med våre toppleiligheter. Disse høye eiendommene tilbyr en luksuriøs og moderne livsstil.

Hos MEDIMAR EIENDOM er vi stolte av å presentere en mangfoldig portefølje som gjenspeiler skjønnheten og variasjonen til Orihuela Costa.

Vi tilbyr deg relevant informasjon for å kjøpe Eiendommer til salgs i Orihuela Costa

Hos MEDIMAR EIENDOM er mangfold og kvalitet kjennetegnene på vår Eiendommer til salgs i Orihuela Costa-portefølje. Fra spektakulære villaer med panoramautsikt til koselige leiligheter i eksklusive komplekser, hver eiendom er nøye utvalgt for å møte de mest krevende standarder.

Vi har eiendommer på et bredt spekter av steder, fra travle bysentre til pittoreske landlige hjørner. Du kan få mer informasjon med følgende kontaktinformasjon:

 • Vår e-post: olga.lovold@medimareiendom.com
 • Vårt spanske telefonnummer for å motta anrop: (+34) 610 460 332
 • Besøk oss på våre fysiske kontorer: Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja (Alicante Spania).

 

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp