Kontakt oss

Kontakt Kontakt oss

Kontakt oss
Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Eiendomsmeglere i Torrevieja, Alicante

Hos Medimar er vi stolte over å bli anerkjent som pålitelige eiendomsmeglere i Torrevieja, Alicante, og vi er klare til å bistå deg i din boligsøkning på den fortryllende Costa Blanca. Vårt team er forpliktet til å tilby personlig service som går utover bare å vise deg eiendommer.

Med en dyp forståelse for markedet og tiår med erfaring, er vi rustet til å guide deg hvert skritt av veien, fra å velge ditt ideelle hjem til å håndtere juridiske detaljer og etter salgstjenester. Vi verdsetter vårt forhold til kunder og streber etter å overgå dine forventninger.

Ved å velge Medimar sørger du for at du har et flerspråklig team ved din side, som tilbyr nøyaktig informasjon, ekspertråd og skreddersydde løsninger for å møte dine behov. Enten du ser etter å investere, finne ditt feriehjem eller etablere permanent bosted, er vi hos Medimar her for å gjøre din eiendomsopplevelse problemfri.

Kontakt oss og oppdag hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere eiendomsdrømmene dine på Costa Blanca!

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp