Boliger til salgs i Torrevieja

Avansert søk

Boliger til salgs i Torrevieja

Hvis du er på utkikk etter et annet feriedestinasjon enn du er vant til eller en ideell by for å bo, oppdag boliger til salgs i Torrevieja som Medimar Eiendom tilbyr til sine kunder. Vi har 33 forskjellige typer boliger i Torrevieja, slik at du kan tilfredsstille dine smaker og behov.

I vår katalog kan du se egenskaper som leiligheter, rekkehus eller villaer. Alle har utrolige finish som vil vekke dine sanser på en gang. Våre eiendommer er helt moderne og tilpasset de nye tider. Materialer av høy kvalitet og designet med størst mulig eleganse. Våre prosjekter er opprettet slik at du kan dra nytte av alle fordelene ved et spektakulært hjem. Blant dem, plasseringen på kartet eller visningene.

Hjemmet du velger vil være plassert i områder som passer best for din situasjon. Fra et roligere og fredelig sted, til en annen del av Torrevieja med mer sosial og populær atmosfære.


Hva venter på meg å kjøpe en av boliger til salgs i Torrevieja ?

Med boliger til salgs i Torrevieja kan du nyte gleden av å bo i et annet og attraktivt hjem. Foruten å kunne nyte interiør kvaliteter, tilbyr Torrevieja muligheten til å dra nytte av mange fordeler ved å bo der.

Først og fremst er Torrevieja en by i provinsen Alicante med nesten 90 000 innbyggere. Det er en av byene med de mest attraktive turister på Costa Blanca. Så mye, innbyggerne svever når sommeren nærmer seg. Årsaken til dette er dens egenskaper og kvaliteter.

Torrevieja har et veldig godt klima gjennom hele året. Mange turister begynner med å tilbringe sommerferien i denne byen, og til slutt havner for resten av året.

En annen av egenskapene til Torrevieja er strendene. Mange av dem har fått det blå flagget, slik at du og din familie kan tilbringe hele dagen uten å bekymre deg, nyte sanden og vannet.


Hvis du vil vite mer overraskelser om boliger til salgs i Torrevieja , ta kontakt med oss

Hvis du vil vite mer om våre boliger til salgs i Torrevieja , besøk vårt kontor i Torrevieja, Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral. Du kan også ringe oss på telefon på (+34) 610 460 332 eller send oss en epost med dine spørsmål eller mulige forslag til olga.lovold@medimareiendom.com.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp