17 Videresalgseiendommer

Opplev Middelhavslivet: Leiligheter til salgs på Costa Blanca og Costa Cálida

Oppdag et enestående utvalg av leiligheter og eiendommer til salgs som fanger essensen av middelhavssjarmen på de fantastiske kystene av Costa Blanca og Costa Cálida. Enten du søker den livlige atmosfæren i en kystby eller roen i en grønnere, mer fredelig setting, tilbyr de brukte alternativene i disse regionene det beste fra begge verdener.


Typer eiendommer

  • Leiligheter ved stranden: Nyt panoramautsikt over havet og direkte tilgang til gyldne strender, og skap en idyllisk tilflukt for sjøelskere.
  • Residensielle villaer: Romslige og elegante, disse villaene tilbyr privatliv og luksus i utvalgte fellesskap, perfekt for de som søker et eksklusivt hjem.
  • Sjarmerende bungalower: Disse eiendommene tilbyr komfort og stil i rolige omgivelser, ideelle for de som leter etter en avslappende tilflukt nær moderne fasiliteter.
  • Eksklusive takleiligheter: Med panoramautsikt og private terrasser fanger disse takleilighetene essensen av middelhavsluksus.


Attraktive steder

  • Costa Blanca: Med steder som Orihuela Costa, Torrevieja og Ciudad Quesada, er Costa Blanca kjent for sine blåflagg-strender, førsteklasses golfbaner og et rikt kulturliv.
  • Costa Cálida: Med fremragende områder som San Pedro del Pinatar, Archena og La Manga del Mar Menor, skiller Costa Cálida seg ut med sine krystallklare farvann, naturlige parker og livlige gastronomiske scene.
Avansert søk

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp