Våre kunder sier

Uttalelser Våre kunder sier

Våre kunder sier

Kan trygt anbefales.

Meget godt fornøyd med Medimar Eiendom og megler Olga Løvold. Handlet bolig gjennom dem i 2016, alt gikk helt knirkefritt. Kan trygt anbefales.

Les mer

Odd Inge Hovd

Vil anbefale Medimar Eiendom på det sterkeste.

Meget godt fornøyd med Medimar Eiendom, meget Go servise, veldig hyggelig ledelse.! Vil anbefale Medimar Eiendom på det sterkeste.

Les mer

Odd Lorentsen

Kjøp av bolig i Spania med Medimar Eiendom

Vi Inger Karin Knudsen og Sven-Jørgen Knudsen kan på det sterkeste anbefale Olga hos Medimar. Hun jobber for sine kunder og er virkelig til å stole på. Hun gjør en fantastisk jobb for deg som kunde. Gjør alt for du...

Les mer

Inger Karin Knudsen og Sven-Jørgen Knudsen

Kjøpte enebolig i Ciudad Quesada

Medimar Eiendom ved Olga Løvold kan virkelig anbefales. Hun har gitt oss en super hjelp ved vårt kjøp av ny bolig og i ettertid. Noe vi er meget takknemlig for! Hilsen Erna og Helge Karlsen

Les mer

Erna og Helge Karlsen

Fantastisk service!

Fantastisk service! Yter det lille ekstra som gjør att man føler seg trygg når man skal handle hus i ett nytt land. Anbefales på det sterkeste! Takk Olga ! for att du fant vårt ferie paradis.

Les mer

Raimond Kristiansen

Virkelige opplevelser, autentiske historier

Hos Medimar Eiendom tror vi at ordene fra våre kunder er den beste attesten på vårt engasjement og utmerkelse på eiendomsmarkedet i Spania. Her presenterer vi noen av opplevelsene delt av de som har stolt på oss ved kjøp av eiendom i Spania.

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp