Toppleiligheter til salgs i Villajoyosa

Avansert søk

Toppleiligheter til salgs i Villajoyosa

Har du noen gang drømt om å investere i fantastiske toppleiligheter til salgs i Villajoyosa? Du står overfor et virkelig privilegert område på Nord Costa Blanca! Villajoyosa kan skilte med 15 kilometer med kystlinje og 9 strender som viser noen av de vakreste stedene i Alicante-provinsen. Fra gylne sandstrender til skjulte viker, hvert kysthjørne av Villajoyosa tilbyr noe spesielt. Disse strendene er ikke bare perfekte for bading og avslapning, men også for aktiviteter som kajakkpadling, padlesurfing og fritidsfiske.

På den annen side er gamlebyen i Villajoyosa , med sin utmerkede bevaringstilstand, en tur til fortiden. Dens tradisjonelle middelhavsarkitektur og dens typiske distribusjon fra gjenerobringen er et vitnesbyrd om byens rike historie. Å gå gjennom de brosteinsbelagte gatene og oppdage de små torgene og pittoreske hjørnene er en sjarmerende opplevelse som lar deg få kontakt med regionens kulturelle arv.

Videre betyr å bo i Villajoyosa å nyte en høy livskvalitet i et rolig og autentisk miljø . I motsetning til andre mer turistfylte og travle byer, som Alicante eller Benidorm, tilbyr denne et roligere liv, ideelt for de som ønsker å unnslippe kjas og mas og finne et sted hvor de kan slappe av og leve i fred.

I vår toppleiligheter til salgs i Villajoyosa vil du ha panoramautsikt over den utrolige middelhavskysten

Visste du at investering i vår toppleiligheter til salgs i Villajoyosa ikke bare gir deg et drømmehus , men også en investeringsmulighet ? Den konstante etterspørselen etter eiendommer på Costa Blanca og lokalitetens privilegium sikrer utmerket lønnsomhet og revaluering av investeringen din.

Toppleilighetene på første nivå som vi tilbyr i Villajoyosa er bygget med Materialer av høy kvalitet som garanterer holdbarhet og komfort . Hver penthouse har en moderne og effektiv planløsning , designet for å få mest mulig ut av hver kvadratmeter, og gir et romslig og funksjonelt rom som tilpasser seg perfekt til moderne livsstil.

En av de mest enestående egenskapene til disse toppleilighetene er den praktfulle visuelle paletten på veggene og de store vinduene som slipper inn naturlig lys hele dagen. Den gode orienteringen til boligene sikrer optimal belysning og spektakulær havutsikt som du kan nyte hjemmefra.

Vi hjelper deg med NIE og åpne en bankkonto i Spania når du investerer i vår toppleiligheter til salgs i Villajoyosa

Hvis du ønsker å kjøpe toppleiligheter til salgs i Villajoyosa men ikke vet hvor du skal begynne, hos MEDIMAR EIENDOM kan vi veilede deg gjennom hvert trinn i prosessen med de førsteklasses eiendomstjenestene vi tilbyr.

En av de viktigste aspektene ved kjøp av eiendom i utlandet er håndtering av dokumentasjon. Vårt team vil hjelpe deg med å skaffe alle nødvendige dokumenter, for eksempel Foreigner Identification Number (NIE) og åpne en bankkonto i Spania. I tillegg samarbeider vi med notarius publicus og advokater for å sikre at alle juridiske prosedyrer utføres korrekt og effektivt.

Kontaktinformasjon:

  • Vår e-post: olga.lovold@medimareiendom.com
  • Vårt spanske telefonnummer for å motta anrop: (+34) 610 460 332
  • Besøk oss på våre fysiske kontorer: Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja (Alicante, Spania).

 

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp