Salg av eneboliger i Torrevieja - Spania

Avansert søk
|

Salg av eneboliger i Torrevieja - Spania

Nå har du den gode muligheten til å vite om Salg av eneboliger i Torrevieja - Spania. Hvis du vil bo på et sted hvor solen skinner hver dag på året for å kunne utføre dine favorittaktiviteter, er Torrevieja det ideelle stedet.

Torrevieja ligger på den spanske sørlige Costa Blanca. Den har en lang kystlinje hvor de omfattende strendene knyttes sammen av en vakker strandpromenade.

Dens marina er en av de største i Spania, den har mer enn to tusen båter.

Her har du mulighet til å ansette fortøyning for båten din eller å praktisere ulike vannsport, som seiling, jetski, kanopadling, etc.

I tillegg er byen utstyrt med alle nødvendige tjenester for å leve komfortabelt, for eksempel kjøpesentre, underholdningssteder, levende musikk eller en rekke restauranter hvor du kan smake på utsøkt middelhavsmat.


Nå har du den fantastiske muligheten til å kjenne vår Salg av eneboliger i Torrevieja - Spania

Ikke gå glipp av denne muligheten og besøk vår omfattende Salg av eneboliger i Torrevieja - Spania. Nå kan du velge hjemmet du alltid har drømt om.

Vi tilbyr deg nybygg og videresalg villaer. Hvis du vil gjøre noen form for reform eller condition i det, kan vi gi deg råd om den faglige tilliten du trenger.

Våre villaer ligger på forskjellige steder, noen med fantastisk utsikt over havet, andre i eksklusive nabolag i eksklusive nabolag.

De har et eget tomt som inkluderer et svømmebasseng omgitt av solarium, hageområde og bilparkeringsplass.

Alle er bygget med materialer av første kvalitet og overholder gjeldende byggforskrifter.


Stol på vår store profesjonalitet i Salg av eneboliger i Torrevieja - Spania

Stol på oss, fordi vi er gode fagfolk i Salg av eneboliger i Torrevieja - Spania. Vår lange erfaring innen sektoren støtter oss.

Vi tilbyr deg den oppmerksomheten du trenger både under prosessen med salg av villaen og etterpå, da vi garanterer en ettersalgsservice for å løse de problemene som oppstår.

Følg oss på sosiale nettverk, og du kan sjekke vår aktivitet.

Vi venter på deg i våre anlegg på gaten Narciso Yepes, 12 - El Chaparral - 03184 Torrevieja (Alicante).

Telefon: (+34) 610 460 332

E-post: olga.lovold@medimareiendom.com

© 2023 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp