Salg av eneboliger i Ciudad Quesada - Spania

Avansert søk

Salg av eneboliger i Ciudad Quesada - Spania

Hvis du er ute etter et sted å bo komfortabelt og nyte solen når som helst på året, kan vi tilby Salg av eneboliger i Ciudad Quesada - Spania.

Ciudad Quesada ligger på den spanske sørlige Costa Blanca. Det er svært godt forbundet med motorveien AP-7 og den nasjonale hovedveien med de viktigste omgivende byene og de internasjonale flyplassene i Alicante og Murcia.

Den ligger på et sted hvor du kan nyte naturen, friluftsliv og favorittsporter, fordi det ligger ved siden av golfbanen "La Marquesa".

Bare ti minutter unna ligger Middelhavskysten, hvor du kan nyte de utmerkede strendene Guardamar, La Mata og Torrevieja.

I denne idylliske omgivelser har tusenvis av innbyggere fra andre europeiske land besluttet å etablere sitt vanlige hjem for å dra nytte av fordelene med dette fantastiske klimaet.


Salg av eneboliger i Ciudad Quesada - Spania er rettet mot klienten som ønsker å nyte solen og deres favorittaktiviteter

Vi tilbyr deg et bredt Salg av eneboliger i Ciudad Quesada - Spania. Vi har nybygg og villaer, slik at du kan velge etter dine behov.

Vi har også villaer bygget i moderne stil eller middelhavsdesign, men begge er perfekt integrert i miljøet.

De har en privat tomt med basseng og stort solarium hvor du kan slappe av mens du kjøler av ved å ta en dukkert i vannet.

Tenk deg på terrassen på huset ditt og nyt en deilig juice av ferskpresset appelsiner mens du soleer.

Ikke bekymre deg hvis du trenger å utføre noen form for renovering eller kondisjonering. Vi har en bred portefølje av pålitelige fagfolk.


Med Salg av eneboliger i Ciudad Quesada - Spania finner du huset du ønsker

Ikke se lenger. Vi tilbyr deg det huset du ønsker med vårt Salg av eneboliger i Ciudad Quesada - Spania.

Besøk våre villaer på nettet, og hvis du vil vite mer om dem, fyll ut kontaktskjemaet eller send oss en e-post til olga.lovold@medimareiendom.com. Vi svarer deg så snart som mulig.

Hvis du ønsker, kan du ringe oss på telefon på (+34) 610 460 332. Vi vil delta deg på ditt språk, fordi vi har et team flerspråklige eiendomsmeglere med en ekstraordinær forberedelse.

Men hvis du foretrekker å besøke oss på våre kontorer, ligger våre kontorer i Calle Narciso Yepes, 12 - El Chaparral - 03184 Torrevieja.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp