Salg av boliger i Villamartín - Spania

Avansert søk
|

Salg av boliger i Villamartín - Spania

Hvis du er lidenskapelig om golf, men ikke ønsker å gi opp fordelene som sol og strand tilbyr, med Salg av boliger i Villamartín - Spania, gir vi deg løsningen for å finne ditt ideelle hjem.

Villamartín er en eksklusiv utvikling som ligger på Costa Blanca sør. Det har en golfklubb av relevans, noe som gir komplekset sitt navn.

Det ekstraordinære klimaet det har, hvor vintrene er milde og solfylte, med en nesten null nedbørsmengde, gjør dette miljøet det beste stedet å nyte uforglemmelige dager med golf.

Villamartín har den ekstra fordelen at, selv om det ikke er akkurat på stranden, nærhet til kysten på bare 2 kilometer, er det det ideelle stedet å dra nytte av de mange strendene og buktene i området.


Salg av boliger i Villamartín - Spania tilbyr deg det ideelle stedet å bo hele året

Vi tilbyr deg Salg av boliger i Villamartín - Spania, fordi vi vet at det er det ideelle stedet å bo hele året.

Den har en utmerket kommunikasjon med de største byene i omgivelsene og med flyplassene i San Javier (Murcia) og El Altet (Alicante).

Dette er grunnen til at flertallet av befolkningen kommer fra andre europeiske land, som består av et utvalgt nabolag, hvor skjønn og godhet er verdiene som hersker i dette flerkulturelle miljøet.

Villamartín kombinerer komforten til en privat urbanisering med dynamikken til strendene, roen til en eiendom som er skjermet av trærne og vitaliteten til sporten på plenen eller på sjøvannet.


Dra nytte av vår salgsfremmende Salg av boliger i Villamartín - Spania

Nå er det mest passende tidspunkt å vite om Salg av boliger i Villamartín - Spania.

Besøk vår nettside for et stort utvalg av eiendommer som vi tilbyr i Villamartin. Hvis du vil utvide informasjonen om noen av dem, ikke nøl med å fylle ut vårt kontaktskjema, og vi vil kontakte deg raskt.

Du kan også sende oss en e-post til olga.lovold@medimareiendom.com og du vil motta et svar fra vårt omfattende profesjonelle team.

Hvis du vil besøke oss på våre kontorer, vil vi gjerne ønske deg velkommen på Narciso Yepes gate, 12 - El Chaparral - 03184 Torrevieja.

Ikke nøl med å ringe oss på telefon på (+34) 610 460 332, siden vår flerspråklige stab vil delta deg profesjonelt og med godhet.

© 2023 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp