Salg av boliger i Cabo Roig- Spania

Avansert søk

Salg av boliger i Cabo Roig- Spania

På Medimar Eiendom kan du nyte de viktigste gledene i Middelhavet hver dag: stranden, solen og fritiden. Vårt Salg av boliger i Cabo Roig- Spania vil tillate deg å bli vant til å bo på et sted hvor disse egenskapene kan utnyttes til det maksimale. Cabo Roig tilhører kommunen Orihuela Costa og navnet heter en gruppe leiligheter nær sjøen.

Nøyaktig er sjøen en av hovedattraksjonene til mange turister for å kjøpe en eiendom. Strendene er veldig vakre og deres farvann er gjennomsiktig. Et ideelt hav å dykke og bli kjent med Cabo Roigs dype hav. Været er spektakulært. Og ikke bare om sommeren.

Dens temperaturer vil tillate deg å nyte solen, selv om vinteren. Den gjennomsnittlige årlige temperaturen varierer mellom 16 og 19 grader. Et hav og et overraskende klima sammen med en god fritid vil sikre deg en drømmevilje.


Kvaliteten på et sted ligger også i Salg av boliger i Cabo Roig- Spania

De tre kvaliteter som er nevnt ovenfor gir stedet et pluss av kvalitet, men vårt Salg av boliger i Cabo Roig- Spania tilbyr mye større kvaliteter som gjør alt som en helhet, en mulighet til å forbedre livskvaliteten.

Vi tilbyr deg flotte leiligheter, rekkehus og villaer, slik at du kan velge det beste alternativet for din ferie eller din pensjon. Vi hjelper deg også med å gjøre beslutningsprosessen enklere. Vi anbefaler deg de beste eiendomsmodellene i henhold til behovene du forteller oss.

Vårt hovedmål er å få deg til å føle deg komfortabel i ditt nye hjem, og at tilpasningen til Cabo Roig er så enkel og behagelig som mulig.


Kom og se hele vårt Salg av boliger i Cabo Roig- Spania

Hvis du vil vite hele spekteret av Salg av boliger i Cabo Roig- Spania som vårt eiendomsmegler kan tilby, ta kontakt med oss og oppdag dem. Våre agenter vil tilby deg et hjem som vil vekke dine fem sanser. Kom og møt dem på Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja.

Du kan også kontakte oss via telefon. Ring oss på (+34) 610 460 332 eller hvis du ønsker, send oss en e-post til olga.lovold@medimareiendom.com

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp