Rekkehus til salgs i La Zenia

Funnet 2 Boliger


Rekkehus - Brukt bolig - Orihuela Costa - La Zenia
130.000 € - 1.244.269 NOK

Rekkehus · Brukt bolig Costa Blanca · Orihuela Costa · La Zenia


Referanse: M7236
Soverom: 3
Type bolig: Rekkehus
M2 96m2 M2 100m2 camas 3 baños 2
Rekkehus - Nybygg - Orihuela Costa - La Zenia
250.000 € - 2.392.825 NOK

Rekkehus · Nybygg Costa Blanca · Orihuela Costa · La Zenia


Referanse: M6164
Soverom: 3
Type bolig: Rekkehus
M2 173m2 camas 3 baños 2

Medimar Eiendom har flotte Rekkehus til salgs i la Zenia, slik at kundene kan nyte alle glede av å bo i kvalitetsboliger. En av våre moderne boliger har svært store terrasser, slik at dine gjester kan smake på dine favorittretter. Din familie kan nyte ferien på den mest behagelige måten, takket være sine 3 rom og 2 flotte toaletter. Hagen din vil også overraske deg. Disse rekkehusene ligger i Los Dolses, et område som ligger svært nær Zenia og byens største kjøpesenter.

Vårt byrå har andre byhus i La Zenia som også vil forsøke å vekke oppmerksomheten. Dette rekkehuset har 93m2 og et utrolig basseng på terrassen. En terrasse utformet, slik at du for eksempel kan sole deg eller spise eller spise så mange ganger du vil. I tillegg vil du ha mulighet til å parkere bilen din på en reservert parkeringsplass. Du vil glemme å bekymre deg for å lete etter parkering.

En annen av de forskjellige typer rekkehus til salgs i La Zenia har mer plass til å gjøre familiemedlemmerne mer komfortabelt og stille. Noen hus som har to store svømmebassenger og barnområder for sønner og døtre.


Hva tilbyr La Zenia slik at du kan nyte enda flere Rekkehus til salgs?

Rekkehus til salgs i La Zenia tilbyr ulike fordeler og flere aktiviteter, slik at du og din familie kan nyte en drømmeferie. Klimaet i La Zenia er den viktigste grunnen til at mange turister velger å kjøpe rekkehus.

La Zenia har også en bred og formidabel strand. Dens farvann er rolig og gjennomsiktig. Dette komplekset av utvikling, som ligger i Orihuela Costa (Alicante), har også et ideelt kjøpesentre for å nyte uforglemmelige dager.

Hvis du liker å spille sport, kan du gjøre favorittaktiviteten din. Hvis du er glad i å løpe, vil du bli overrasket over de synspunkter du vil tenke på, mens du trener.


Begynn å oppdage alle fordelene med å bo i Rekkehus til salg i La Zenia

Hvis du ønsker å oppfylle ønsket om å utnytte alle fordelene som tilbys av våre Rekkehus til salgs i La Zenia, vennligst kontakt Medimar Eiendom:

Du kan besøke vårt kontor i Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja. Du kan ringe oss på telefon på (+34) 610 460 332. Du kan også sende oss en e-post til vår e-post olga.lovold@medimareiendom.com.
BESTILL GRATIS BOLIGPROSPEKTER og INFORMASJON OM SPANIA!

×BESTILL GRATIS BOLIGPROSPEKTER og INFORMASJON OM SPANIA!

×