Områder

Medimar eiendom Områder

Områder

Informasjon om område

Oppdag mangfoldet langs den spanske kysten

Costa Blanca Nord

Costa Blanca Nord er kjent for sin unike middelhavssjarm, som kombinerer fine sandstrender og steinete bukter med fantastisk fjellandskap. Denne regionen byr på en perfekt blanding av tradisjon og modernitet, med sjarmerende kystbyer som Denia og Jávea, som er populære steder for dem som ønsker en avslappet atmosfære ved sjøen. Den rike historien og kulturen kompletteres av et rikt gastronomisk tilbud og mange utendørsaktiviteter, fra fotturer til vannsport.

Costa Cálida

Costa Cálida, hvis navn kan oversettes med "den varme kysten", skuffer ikke når det gjelder å tilby et varmt og innbydende klima året rundt. Denne regionen er kjent for sitt rolige vann og sine avslappende strender, som La Manga del Mar Menor og San Pedro del Pinatar. I tillegg til sine naturlige attraksjoner er Costa Cálida kjent for sine terapeutiske egenskaper, spesielt innen helse og velvære, takket være sine gjørmebad og saltpanner. Her blir middelhavsstilen levende med en blanding av tradisjon og modernitet.

Costa Blanca Sør

Costa Blanca Sør kjennetegnes av lange strender og et usedvanlig solrikt klima. Områder som Torrevieja og Orihuela Costa er populære blant sol- og strandelskere. Her finner du et bredt utvalg av fasiliteter, internasjonalt anerkjente golfbaner og et livlig uteliv. I tillegg gir nærheten til flyplassene i Alicante og Murcia enkel tilgang til og fra en rekke europeiske destinasjoner, noe som gjør området til et ideelt valg for både fastboende og ferierende.

Costa del Sol

Costa del Sol, også kjent som "Costa del Golf", er et paradis for sol-, sjø- og golfelskere. Med symbolske byer som Marbella, Estepona og Malaga byr denne regionen på en unik kombinasjon av luksus, kultur og underholdning. De gylne strendene, den rike historien og det yrende utelivet gjør regionen til et ettertraktet reisemål for både fastboende og tilreisende. I tillegg gir det subtropiske klimaet mulighet for utendørsaktiviteter året rundt, fra avslapping på stranden til utforsking av sjarmerende hvite landsbyer i åsene rundt.

Hvert av disse områdene i Spania byr på en unik opplevelse, fra roen på Costa Blanca Nord til glamouren på Costa del Sol. Uansett hva du foretrekker, hjelper vi deg med å finne det perfekte stedet som passer dine behov og din livsstil på den vakre spanske landsbygda.

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp