Nyheter

Medimar eiendom Nyheter

Playa del Cura og La Veleta: To idylliske områder å se etter leiligheter for salg i Torrevieja
25 Sep 2024

Playa del Cura og La Veleta: To idylliske områder å se etter leiligheter for salg i Torrevieja

Costa Blanca Sør er et av områdene i Spania med størst eiendomsinteresse for europeere som leter etter et spesielt sted å bo etter pensjonisttilværelsen. Våre leiligheter til salgs i Torrevieja gir deg en unik mulighet til å nyte livet ved Middelhavskysten.

La Veleta-stranden

La Veleta er et av de mest eksklusive og rolige områdene i Torrevieja . Ligger sør for byen, er denne stranden preget av sin avslappede atmosfære og krystallklare vann. Å bo på La Veleta-stranden byr på en rekke fordeler som gjør dette området til et veldig attraktivt sted å bo:

  1. Privilegert klima : Milde temperaturer gjennom hele året gjør det til et perfekt sted å bo.
  2. Stille og boligmiljø : La Veleta er kjent for å være et rolig boligområde, med gater omgitt av trær og en avslappet atmosfære.
  3. Tjenester og fasiliteter : La Veleta er godt forbundet og har viktige tjenester som supermarkeder, restauranter, medisinske sentre, skoler, etc. Det er nær sentrum av Torrevieja, noe som letter tilgangen til et større utvalg av infrastrukturer og aktiviteter. I tillegg gjør dens nærhet til golfbaner og kjøpesentre det til et svært attraktivt alternativ for investorer.
  4. Livskvalitet : Kombinasjonen av et privilegert naturmiljø, et utmerket klima og en god serviceinfrastruktur bidrar til høy livskvalitet.
  5. Tilknytning til naturen : La Veleta tilbyr et vakkert naturmiljø, med grøntområder og parker med lekeområder for barn.

Cura strand

Leiligheter til salgs i Playa del Cura er perfekt for de som ønsker å være i hjertet av handlingen. Denne stranden, som ligger i hjertet av Torrevieja, er en av de mest populære og travleste . Playa del Cura tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra restauranter og barer til butikker og vannaktiviteter. Med fin, gylden sand har den en vakker promenade. Den er tildelt Blått Flagg, og du kan øve på en rekke vannaktiviteter:

  • Padle Surf
  • Snorkel
  • Kajakk
  • Flybrett
  • Jetski
  • Paraseiling
  • Bananbåtturer
  • Osv.

Playa del Cura er ideell for familier som leter etter en livlig og livlig atmosfære. Leilighetene til salgs i Torrevieja i dette området ligger bare noen få skritt fra stranden. I tillegg gjør den sentrale beliggenheten det enkelt å få tilgang til alle fasilitetene og tjenestene du måtte trenge under ferien eller lange oppholdet.

MEDIMAR EIENDOM tilbyr deg interessante tilbud på leiligheter til salgs i Torrevieja

I La Veleta og Playa del Cura finner du et bredt utvalg av leiligheter til salgs i Torrevieja som tilpasser seg dine behov. Vi er sikre på at disse to egenskapene som vi viser deg vil fengsle deg.

Toppleilighet til salgs i La Veleta

Denne praktfulle toppleiligheten i La Veleta, Torrevieja, er en unik mulighet for de som leter etter et luksuriøst hjem på kysten. Denne leiligheten har et bygget areal på 80 m², og har to romslige soverom og to bad.

Toppleiligheten skiller seg ut for sin imponerende 56 m² store balkong, ideell for å nyte den fantastiske utsikten og middelhavsklimaet. I tillegg har den et solarium perfekt for avslapning og soling i total privatliv. Eiendommen er fullt møblert og utstyrt med klimaanlegg, som garanterer maksimal komfort hele året.

Beboere i dette eksklusive komplekset kan nyte et felles svømmebasseng, et treningssenter og et SPA. Toppleiligheten inkluderer også en privat garasje .

Du finner mer informasjon i følgende lenke:

https://medimareiendom.com/eiendom/5140/penthouse/brukt-bolig/spania/alicante-costa-blanca/torrevieja/la-veleta/

Leilighet til salgs i Playa del Cura

Denne fantastiske leiligheten til salgs i det ettertraktede området Playa del Cura tilbyr en perfekt kombinasjon av komfort og stil.

Dette moderne hjemmet ble bygget i 2022, og har tre romslige soverom og to komplette bad, perfekt for familier eller de som leter etter ekstra plass. Eiendommen ligger kun 100 meter fra stranden, slik at du kan nyte havet og sanden i løpet av få minutter.

Leiligheten er møblert og utstyrt med klimaanlegg. I tillegg kan du nyte et felles basseng, perfekt for avslapning og sosialt samvær .

Du finner mer informasjon om denne eiendommen i følgende lenke:

https://medimareiendom.com/eiendom/4886/leilighet/brukt-bolig/spania/alicante-costa-blanca/torrevieja/playa-del-cura/

Hvis du leter etter leiligheter til salgs i Torrevieja, er MEDIMAR EIENDOM ditt pålitelige eiendomsbyrå

Leiligheter til salgs i Torrevieja er bare en del av det MEDIMAR EIENDOM kan tilby deg. Vårt eiendomsmeglerfirma skiller seg ut for sin omfattende erfaring med internasjonale kunder. Vi følger deg gjennom hele prosessen med å kjøpe boligen din i Spania, for å sikre at det er en trygg og komfortabel opplevelse.

Hos MEDIMAR EIENDOM hjelper vi deg ikke bare med å finne den perfekte leiligheten, men vi tilbyr også hjelp med praktiske aspekter som telefon, TV, internett, møbelpakker, hvitevarer, nøkkeloppbevaring, hager og bassengservice .

Hvis du ser etter leiligheter til salgs i Torrevieja, ikke nøl med å kontakte oss.

E-POST: olga.lovold@medimareiendom.com TELEFON: +34 610 460 332 ADRESSE: Calle Narciso Yepes, 12 – El Chaparral – 03184 Torrevieja


Egenskaper

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp