Nyheter

Medimar eiendom Nyheter

Finn ditt drømmehus hos våre eiendomsmeglere i Torrevieja
19 Aug 2024

Finn ditt drømmehus hos våre eiendomsmeglere i Torrevieja

Spør våre eiendomsmeglere i Torrevieja om denne vakre byen. Strategisk plassert mellom Murcia og Alicante, på Spanias Costa Blanca, er det et sted som kombinerer middelhavssjarm med en eksepsjonell livskvalitet. Noen av de viktigste fordelene med å bo i denne sjarmerende byen er:

Privilegert klima

Torrevieja har et misunnelsesverdig klima med mer enn 320 soldager i året. Temperaturene er milde selv om vinteren, slik at du kan nyte utendørsaktiviteter hele året:

  • For vannsportelskere er Torrevieja et paradis. Her kan du øve på seiling, windsurfing, dykking og mange andre aktiviteter.
  •  Naturparken til saltlagunene i Torrevieja og La Mata er en annen av de store attraksjonene i området. Dette beskyttede naturområdet er ideelt for fotturer, fugletitting og nyte naturen i sin reneste tilstand.

Strender

Torrevieja er kjent for sine fantastiske gylne sandstrender og krystallklare vann, ideelt for å nyte solen og havet. Den har noen av de beste strendene på Costa Blanca, blant annet følgende skiller seg ut:

1. La Mata-stranden: Dette er en av de lengste strendene i Torrevieja, med mer enn 2 kilometer med fin, gden sand.

2. Playa del Cura: Denne stranden ligger i sentrum av byen, og er veldig populær, i tillegg til promenaden full av barer og butikker.

3. Playa de los Náufragos: Med sitt karakteristiske blå flagg er denne stranden kjent for sitt rolige vann og familiære atmosfære.

4. Playa de los Locos: Denne stranden er kjent for sin livlige atmosfære. Det er perfekt for vannsport og natteliv på underholdningsstedene.

5. Cala Ferris: Det er en av naturjuvelene i Torrevieja, kjent for sine uberørte omgivelser og naturskjønnhet. Det er omgitt av en rekke beskyttede sanddyner med rikelig vegetasjon og en liten palmelund. Det krystallklare vannet har posidonia-enger og et stort biologisk mangfold av marin fauna, noe som gjør det til et idyllisk sted for dykke- og snorkleentusiaster. Den er perfekt for å slappe av og slappe av.

6. Acequión-stranden: Ligger nær havnen og med grunt vann, er den ideell for barnefamilier.

Infrastruktur og tjenester

Du vil bli overrasket over den praktfulle infrastrukturen av tjenester som Torrevieja tilbyr deg: det er moderne sykehus, kvalitetsskoler og et bredt spekter av kultur- og sportsaktiviteter for alle aldre.

I tillegg tilbyr det et bredt utvalg av fritidstilbud, fra restauranter og barer til kjøpesentre.

Internasjonalt fellesskap

Byen er hjemsted for et mangfoldig internasjonalt samfunn, som beriker opplevelsen av å bo her.

Rimelige levekostnader

Til tross for sin popularitet, tilbyr Torrevieja fortsatt rimelige levekostnader sammenlignet med andre kystbyer i Spania.

Torrevieja har noe å tilby for alle: det er et sted som kombinerer det beste fra middelhavslivsstilen, avslappet og sunt, med alle moderne bekvemmeligheter. Middelhavskostholdet, den friske luften og nærheten til havet bidrar til et fyldigere og mer balansert liv.

Nyt ditt nye hjem på Costa Blanca fra dag én: Våre agenter i Torrevieja tar seg av alt papirarbeidet

Eiendomsmeglerne i Torrevieja av MEDIMAR EIENDOM tilbyr deg et bredt spekter av eiendommer både nybygg og videresalg. Vi har leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus og toppleiligheter som passer alle behov og budsjetter.

Hos MEDIMAR EIENDOM sørger vi for at hver transaksjon er transparent og problemfri, noe som gir våre kunder den tryggheten de trenger når de investerer i en eiendom i Torrevieja.

Med vår omfattende portefølje av tjenester blir kundene våre trygt guidet gjennom hele kjøpsprosessen. I tillegg tilbyr vi hjelp med praktiske ting som:

  • Telefon, TV og internett
  • Møbler og hvitevarer
  • Nøkkel varetekt
  • Vedlikehold av basseng og hage

MEDIMAR EIENDOM, dine eiendomsmeglere i Torrevieja

Våre eiendomsmeglere i Torrevieja skiller seg ut for sin utmerkede internasjonale kundeservice og omfattende erfaring i eiendomsmarkedet. De fleste kunder som har kjøpt et hus hos MEDIMAR EIENDOM anbefaler våre tjenester til andre som ønsker å kjøpe et hus i Spania trygt og komfortabelt.

Hos MEDIMAR EIENDOM er vi opptatt av å tilby deg den beste servicen og de beste eiendommene i Torrevieja. Hvis du er interessert i å kjøpe en eiendom på Costa Blanca, ikke nøl med å kontakte våre eiendomsmeglere i Torrevieja:

 


Egenskaper

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp