Nybygg rekkehus til salgs i Orihuela Costa

Avansert søk

Nybygg rekkehus til salgs i Orihuela Costa

Hvis du leter etter et ideelt sted å investere i et kvalitets hjem,Vi anbefaler at du vurderer Nybygg rekkehus til salgs i Orihuela Costa. Dette området av provinsen Alicante tilbyr deg alt du trenger for å nyte en rolig og komfortabel livsstil, med et privilegert klima og spektakulære strender. Orihuela Costa har 16 kilometer med kystlinje, hvor du finner alt fra naturlige viker til vidstrakte strender med fin gyllen sand,tildelt det blå flagget for deres renslighet og tjenester. I tillegg kan du trene alle typer vannsport, som seiling, surfing, kajakkpadling eller dykking, eller slappe av i en av marinaene. Men Orihuela Costa er ikke bare havet, men også natur, kultur og fritid. Blant turistattraksjonene fremhever vi:

 • Villamartín golfbane, en av de mest prestisjefylte på Costa Blanca, hvor du kan nyte et grønt og velholdt miljø, med to baner på 18 hull hver.
 • Zenia Boulevard kjøpesenter,den største i provinsen, med mer enn 150 butikker, restauranter, kinoer og aktiviteter for hele familien.
 • Det historiske sentrum av Orihuela, bare 20 kilometer unna, hvor du kan beundre dens kunstneriske og monumentale arv, som katedralen, bispepalasset eller museet for hellig kunst.

Som du ser, ORihuela Costa har mye å tilby deg, Enten du leter etter en permanent bolig eller et andre hjem for å tilbringe ferien. Ikke nøl og sjekk ut våre nye byggehus til salgs i Orihuela Costa, en unik mulighet til å investere i et drømmested.

Nybygg rekkehus til salgs i Orihuela Costa: perfekt for å bo og investere

Hvis du vil nyte Middelhavskysten med alle bekvemmeligheter, ikke gå glipp av vår Nybygg rekkehus til salgs i Orihuela Costa. Vi har bungalower og selvstendige hytter, med moderne design og arbeider, som ligger i et av de beste områdene på Costa Blanca. Dette er noen av fordelene som disse egenskapene gir deg:

 • Du har muligheten til å velge mellom bungalower i første etasje med privat hage eller bungalower i øverste etasje med privat solarium, i henhold til dine preferanser og behov.
 • Bungalowene har 2 eller 3 soverom, åpen kjøkkenløsning med stue, innebygde garderober, vaskerom og store terrasser, hvor du kan nyte solen og utsikten.
 • De Urbanisasjoner har grønne områder,lekeplass, treningsstudio og to felles bassenger, slik at du kan slappe av og ha det gøy uten å forlate hjemmet.
 • De ligger kort avstand fra bysentrum, hvor du finner alle typer tjenester, som restauranter, kafeer, supermarkeder, apotek, etc.
 • Utmerket beliggenhet nær Alicante flyplass, golfbaner fra Villamartín, Campoamor, Las Ramblas, Las Colinas og Lo Romero, og kjøpesentrene La Zenia og Habaneras.

Hvorfor kjøpe vår Nybygg rekkehus til salgs i Orihuela Costa hos Medimar Eiendom?

Hvis du ønsker å bo eller investere på Costa Blanca, finnes det ikke noe bedre alternativ enn å kjøpe Nybygg rekkehus til salgs i Orihuela Costa hos Medimar Eiendom. Vi er et ledende eiendomsmeglerfirma i området som tilbyr deg en personlig og profesjonell service, fra søk til ettersalg. Vi hjelper deg med å finne eiendommen som passer best for din smak, behov og budsjett, blant et bredt utvalg av nybygde bungalower og hytter, med alle bekvemmeligheter og kvaliteter du leter etter. Vår vitnesbyrd om boligkjøp på Costa Blanca de støtter det. Kontakt oss via:

 • E-post:olga.lovold@medimareiendom.com
 • Telefon: (+34) 610 460 332
 • Kontor:: Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja (Alicante Spania).

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp