Nybygg rekkehus til salgs i La Zenia

Funnet 1 Boliger


Rekkehus - Nybygg - Orihuela Costa - La Zenia
250.000 € - 2.392.825 NOK

Rekkehus · Nybygg Costa Blanca · Orihuela Costa · La Zenia


Referanse: M6164
Soverom: 3
Type bolig: Rekkehus
M2 173m2 camas 3 baños 2

Tenker du på å kjøpe et nytt hjem? Vet du ikke hvilken stil på eiendommen kan være den mest hensiktsmessige? Medimar Eiendom tilbyr utrolige nybygg rekkehus til salgs i La Zenia forberedt på å fjerne alle dine tvil.


Kjennetegn ved de nybygg rekkehus til salgs i La Zenia

Ett av våre nybygg rekkehus til salgs i La Zenia er et moderne boligkompleks med 3 soverom og 2 fantastiske bad. En av sine viktigste sjarm er på terrassen, et romslig område for å nyte alle fordelene. Hvis du liker å overraske din partner hver dag, forlater du målløs igjen med en romantisk middag på terrassen. Mens du smaker på rettene, kan du tenke på et vakkert landskap. Byhuset har også en forsiktig hage og et stort svømmebasseng. Disse to områdene er ideelle for rydding eller for barna å ha det gøy å bade eller leke i sine omgivelser.

Rekkehuset ligger svært nær kjøpesentret La Zenia Boulevard og andre kommersielle steder som restauranter, butikker, strender og golfbaner.

En annen av våre nye byggeplasser i La Zenia tilbyr egenskaper som er svært lik den forrige eiendommen, men som henne, holder den sin egen sjarm. Ved denne anledningen, det mest fremragende området av rekkehuset i sitt solarium. Det er et moderne område å slappe av og sole seg stille. Huset har 3 soverom, 3 bad, hage, air condition, basseng, parkering og vakker utsikt over havet.

Dette har bare vært forretten til hva du kan nyte i et av våre byhus med nybygging i La Zenia. Hvis du vil ha mer informasjon om disse typer nye byggegenskaper, må du bare kontakte oss.


Og hvordan kan jeg kjøpe et av disse nybygg rekkehus til salgs i La Zenia ?

Hvis du er villig til å nyte egenskapene til et av våre nybygg rekkehus til salgs i La Zenia , kan du besøke vårt hovedkontor i Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral 03184 Torrevieja. Hvis du ønsker, kan du ringe oss på telefon på (+34) 610 460 332 eller du kan også skrive oss en e-post på olga.lovold@medimareiendom.com.
BESTILL GRATIS BOLIGPROSPEKTER og INFORMASJON OM SPANIA!

×BESTILL GRATIS BOLIGPROSPEKTER og INFORMASJON OM SPANIA!

×