Nybygg eneboliger til salgs i La Zenia

Funnet 1 Boliger


Enebolig - Nybygg - Orihuela Costa - La Zenia
930.000 € - 8.901.309 NOK

Enebolig · Nybygg Costa Blanca · Orihuela Costa · La Zenia


Referanse: M6115
Soverom: 4
Type bolig: Enebolig
M2 291m2 M2 567m2 camas 4 baños 5 M2

Costa Blanca Sør (Alicante) er et flott område for å nyte det gode været og fritidsområdene. For å realisere drømmen om de som ikke har tilgang til disse fordelene, tilbyr vårt eiendomsmegler eksklusive nybygg eneboliger til salgs i La Zenia . Et spektakulært hjem på Costa Blanca både i og utenfor huset.

Med våre eiendommer kan du øke kvaliteten på livet ditt. En av våre luksuriøse nybygde villaer som vil tillate deg, inneholder alt du leter etter i en kvalitetsbolig. Den har 4 soverom og 5 bad. En av hovedfordelene er beliggenheten. Bare 150 meter fra villaen ligger La Zenia-stranden (Orihuela Costa - Costa Blanca Sør).

En annen av egenskapene til villaen er dens fordeling. Huset er bygget på to etasjer, slik at sameksistensen med familien din er så hyggelig som mulig. Huset er meget romslig fordi det har totalt 291 m2 bygget på en tomt på 597 m2.


Hva er fordelene med disse nybygg eneboliger til salgs i La Zenia ?

Denne typen nybygg eneboliger til salgs i La Zenia har også en fantastisk hage, slik at du sammen med barna kan nyte et fantastisk område. Den perfekte kombinasjonen til denne hagen er bassenget. Moderne og med nok avstand til å bade seg rolig.

En annen av sine mange fordeler er på terrassen. I dette utrolige området kan du våkne hver dag og tenke på et vakkert landskap på Middelhavskysten. En eksklusiv villa kan bare ha en eksklusiv beliggenhet. Enkel tilgang til stranden, nærhet til kjøpesentre, restauranter, butikker ...


Ikke nøl med, ditt hjem er i våre nybygg eneboliger til salgs i La Zenia

Ikke vent lenger for å bestemme for ditt nye hjem. Begynn å nyt alle fordelene vi tidligere har nevnt om våre nybygg eneboliger til salgs i La Zenia .

For dette kan du kontakte vår eiendomsmegler via tre forskjellige kommunikasjonsmidler:

  • Du kan finne oss personlig hos Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral 03184 Torrevieja.
  • Du kan ringe oss på telefon på (+34) 610 460 332.
  • Du kan sende spørsmålene dine til e-posten olga.lovold@medimareiendom.com.BESTILL GRATIS BOLIGPROSPEKTER og INFORMASJON OM SPANIA!

×BESTILL GRATIS BOLIGPROSPEKTER og INFORMASJON OM SPANIA!

×