Ny bygge egenskaper til salgs i Villajoyosa

Avansert søk

Ny bygge egenskaper til salgs i Villajoyosa

Vår ny bygge egenskaper til salgs i Villajoyosa tilhører en fiske- og middelhavsby som presenteres som et ideelt sted å bo når som helst på året. Denne sjarmerende enklaven, som ligger på Costa Blanca , har et varmt og mildt klima, med mer enn 300 soldager i året, noe som gjør det til et attraktivt reisemål både sommer og vinter.

Om sommeren fungerer havet som en naturlig regulator, modererer varme temperaturer og lar deg nyte solfylte dager uten den trykkende varmen som finnes i andre områder. Om vinteren gjør milde temperaturer utendørslivet behagelig , slik at du kan nyte turer på stranden og utendørsaktiviteter hele året.

I tillegg er Villajoyosa strategisk plassert, kun 30 kilometer fra Alicante flyplass , noe som letter tilgangen for både innbyggere og internasjonale besøkende. Som om det ikke var nok, tilbyr nærheten til Benidorm og Alicante et bredt spekter av tjenester, aktiviteter og underholdning uten å gi opp roen og sjarmen til en kystby.

Visste du at Villajoyosa er kjent for sin tradisjonelt sjøfarende karakter ? Gatene er utsmykket med fargerike hus, en tradisjon som ble født slik at fiskere kunne identifisere hjemmene sine fra havet. Spaser gjennom gamlebyen, med dens pittoreske arkitektur og den koselige atmosfæren er som å reise tilbake i tid og oppdage essensen av middelhavslivet.

Ny bygge egenskaper til salgs i Villajoyosa : Boliger fokusert på uteliv med åpne plasser, bassenger og soldekk

Vil du at de skal skille seg ut for sine innovative design ny bygge egenskaper til salgs i Villajoyosa? Moderne arkitektur er kombinert med tradisjonelle middelhavselementer for å skape en unik og elegant stil . Rene linjer og visuell renhet er dominerende kjennetegn ved disse egenskapene, hvor hver detalj er nøye vurdert for å tilby et harmonisk og estetisk tiltalende miljø .

Et av høydepunktene ved disse eiendommene er vektleggingen av romslige, åpne rom. innsiden . Layoutene er designet for å maksimere naturlig lys og gi en følelse av romslighet og frihet. Stuen og spisestuene integreres sømløst med kjøkkenet, og skaper et flytende, sammenhengende rom som er ideelt for dagliglivet og underholdende. I tillegg til alt dette lar de store vinduene sollyset oversvømme hvert hjørne av hjemmet, og skaper en varm og koselig atmosfære.

Som om det ikke var nok, har mange av disse nye eiendommene private svømmebasseng og store hager , ideelle for å nyte middelhavsklimaet . Uterommene er designet for å være naturlige forlengelser av interiøret, og tilbyr perfekte områder for å slappe av, underholde og nyte utendørslivet. Private garasjer og romslige tomter er også fellestrekk, som gir ekstra plass og privatliv .

Vi hjelper deg med å administrere skatteprosedyrene dine når du kjøper en av våre ny bygge egenskaper til salgs i Villajoyosa!

Hvis du ser etter et eiendomsselskap som kan gi deg et tilbud på ny bygge egenskaper til salgs i Villajoyosa, har vi hos MEDIMAR EIENDOM vært eksperter på å håndtere utenlandske mennesker i årevis. Våre eiendomstjenester i Spania inkluderer:

  • Dokumentasjonshåndtering
  • Finansiering og skatterådgivning
  • Omfattende støtte
  • Søk etter eiendommer tilpasset dine behov

Du kan kontakte oss for mer informasjon:

  • Vår e-post: olga.lovold@medimareiendom.com
  • Vårt spanske telefonnummer for å motta anrop: (+34) 610 460 332
  • Besøk oss på våre fysiske kontorer: Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja (Alicante, Spania).

 

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp