Leiligheter til salgs i Guardamar del Segura

Avansert søk

Leiligheter til salgs i Guardamar del Segura

Vår Leiligheter til salgs i Guardamar del Segura De er det perfekte alternativet for de som leter etter et hjem i en av de mest ettertraktede destinasjonene i Europa. Guardamar del Segura, Ligger på sørøstkysten av Spania, er det kjent for sine gylne sandstrender og middelhavsklima som tiltrekker seg besøkende fra hele kontinentet. Denne sjarmerende kystbyen tilbyr en unik kombinasjon av naturlig skjønnhet og levende kultur. Blant turistattraksjonene er:

 • Omfattende og prisvinnende kystlinje:: Kilometer med fine sandstrender og krystallklart vann, ideelt for å nyte solen og havet.
 • Reina Sofia-parken: En grønn oase med innsjøer, fontener og et bredt utvalg av fauna, perfekt for rolige turer.
 • Guardamar Dunes: Et av de mest imponerende sanddynene i Middelhavet, med turstier og spektakulær utsikt.
 • Guardamar slott: En historisk festning som tilbyr et blikk inn i fortiden og panoramautsikt over regionen.
 • Lokale markeder: Et ideelt sted å nyte lokal mat og kjøpe ferske, håndverksprodukter.

Våre eiendommer til salgs i Guardamar del Segura De gir ikke bare en utmerket investering, men også muligheten til å nyte en avslappet livsstil full av utendørsaktiviteter. Denne destinasjonen er en skjult perle som fortsetter å vinne popularitet blant europeere som søker livskvalitet og naturlig skjønnhet.

Leiligheter til salgs i Guardamar del Segura: Luksus og komfort nær stranden

Vår Leiligheter til salgs i Guardamar del Segura De tilbyr en perfekt kombinasjon av luksus og komfort i et privilegert miljø. Ligger i nye boligkomplekser, disse nybygg leiligheter De skiller seg ut for sitt moderne og elegante design, samt for sin nærhet til stranden og fritidsområdene. Blant våre boligalternativer finner du:

 • Leiligheter på bakkeplan med hage: Ideell for de som leter etter et privat og grønt uterom.
 • Leiligheter i mellometasje med egen terrasse: Perfekt for å nyte solen og utsikten i høyere omgivelser.
 • Toppleiligheter med solarium og takterrasse: De tilbyr en luksusopplevelse med romslige uterom og panoramautsikt.

Hver leilighet er designet med fokus på detaljer og funksjoner romslige, lyse og moderne rom. I tillegg kan innbyggerne nyte eksklusive fellesskapsfasiliteter. Husene våre De tilbyr deg ikke bare et hjem, men også en livsstil full av komfort og luksus.  De strategisk plassering av våre komplekser lar deg være nær stranden og nyte alle fordelene som denne fantastiske byen har å tilby.

Kom og oppdag ditt neste hjem i en av våre Leiligheter til salgs i Guardamar del Segura!

Leiligheter til salgs i Guardamar del Segura De er vår spesialitet i Medimar Eiendom. Vi hjelper deg med å finne ditt ideelle hjem i denne fantastiske byen i Costa Blanca sør. Med et ekspertteam og personlig oppmerksomhet, Vi veileder deg gjennom hvert trinn i kjøpsprosessen, og sikrer at det er enkelt og problemfritt. Vi tilbyr et bredt utvalg av eiendommer, fra hybelleiligheter på bakkeplan til luksuriøse toppleiligheter. Kontakt oss i dag og oppdag hvordan vi kan gjøre drømmen din om å bo i Guardamar del Segura til virkelighet. Ditt perfekte hjem venter på deg!

 • E-post: olga.lovold@medimareiendom.com
 • Telefon: (+34) 610 460 332 
 • Kontor:: Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja (Alicante Spania).

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp