Leiligheter til salgs i Benidorm

Avansert søk

Leiligheter til salgs i Benidorm

Velkommen til Benidorms livlige verden, hvor drømmer om å ha et hjem på den solfylte Costa Blanca går i oppfyllelse! Hvis du leter etter Leiligheter til salgs i Benidorm, har du kommet til rett sted. Denne kystbyen, som ligger i den vakre provinsen Alicante, i Valencia, er et middelhavs paradis som fengsler de som søker en unik livsstil i Spania.I tillegg tilbyr Benidorm et bredt utvalg av rekreasjons- og fritidsaktiviteter, fra spennende fornøyelsesparker til livlig natteliv. Hva gjør Benidorm annerledes?

 • Fantastiske strender: Fordyp deg i det varme vannet på Levante-stranden eller slapp av på den rolige Poniente-stranden.
 • Misunnelsesverdig klima:Nyt mer enn 300 solskinnsdager i året og et temperert klima som inviterer deg til å nyte utendørs når som helst på året.
 • Livlig natteliv: Oppdag en spennende nattscene med et bredt utvalg av barer, klubber og underholdningssteder.
 • Utsøkt gastronomi: Nyt deilig middelhavsmat på de mange restaurantene og strandbarene langs strandpromenaden.
 • Kultur og tradisjon:Fordyp deg i regionens rike historie og kultur, og utforsk steder som gamlebyen og Mirador del Castillo.

Kort sagt, Benidorm tilbyr mye mer enn bare sol og strand. Det er et levende og spennende sted hvor du vil finne drømmehjemmet på Costa Blanca. Ikke vent lenger med å oppdage alt denne middelhavs perlen har å tilby!

Oppdag det Leiligheter til salgs i Benidorm mest luksuriøse på eiendomsmarkedet!

I vårt eksklusive utvalg av Leiligheter til salgs i Benidorm finner du de mest luksuriøse og ettertraktede eiendommene på det lokale eiendomsmarkedet. Ligger i de mest moderne bygningene og med de beste beliggenhetene i Benidorm, tilbyr disse boligene en enestående opplevelse. Den korte avstanden til stranden lar deg nyte Middelhavet når du vil, mens havutsiktene fra ditt eget vindu vil gjøre deg andpusten hver dag. Fremhevede trekk ved våre hus til salgs i Benidorm:

 • Eksklusive samfunnsområder: Nyt svømmebasseng, hager og rekreasjonsområder designet for din komfort og underholdning.
 • Bygging av nybygg: Lev i forkant av design og kvalitet med våre nybygde leiligheter, som garanterer en moderne og sofistikert livsstil.
 • Alternativer for mellom- eller høygulv: Velg høyden du foretrekker for å nyte fantastisk panoramautsikt og større privatliv.

Ikke gå glipp av muligheten til å kjøpe en av disse ettertraktede leilighetene i Benidorm og begynne å leve den livsstilen du alltid har drømt om.

Leter du etter ditt ideelle hjem på Costa Blanca? Ta kontakt med Medimar Eiendom for å besøke vår Leiligheter til salgs i Benidorm!

Medimar Eiendom er mer enn et byrå, det er din betrodde partner i søk og anskaffelse av Leiligheter til salgs i Benidorm og eiendommer i Costa Blanca og dens omgivelser. Vi er et lidenskapelig team av eiendoms eksperter med en sterk tilstedeværelse støttet av flere tiår med erfaring. Kontakt oss i dag og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte eiendommen som passer dine behov og ønsker. Ditt nye hjem venter på deg!

 • E-post: olga.lovold@medimareiendom.com
 • Telefon: (+34) 610 460 332
 • Kontor:: Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja (Alicante Spania).

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp