Eneboliger til salgs i La Zenia

Funnet 2 Boliger


Enebolig - Brukt bolig - Orihuela Costa - La Zenia
619.000 € - 5.924.635 NOK

Enebolig · Brukt bolig Costa Blanca · Orihuela Costa · La Zenia


Referanse: M6943
Soverom: 4
Type bolig: Enebolig
M2 154m2 M2 473m2 camas 4 baños 2
Enebolig - Brukt bolig - Orihuela Costa - La Zenia
1.330.000 € - 12.729.829 NOK

Enebolig · Brukt bolig Costa Blanca · Orihuela Costa · La Zenia


Referanse: M6968
Soverom: 4
Type bolig: Enebolig
M2 300m2 M2 1.000m2 camas 4 baños 5

Eneboliger til salgs i La Zenia gir deg fordeler at hvis du ikke bor i dette området, vil du ikke kunne kjøpe dem. La Zenia er en byutvikling, som tilhører Orihuela Costa (Sør-Alicante). Beliggenheten gir den høye kvaliteter som gjør dette stedet til en turistattraksjon.

Når sommeren kommer, lider La Zenia en betydelig befolkningsøkning. Årsakene til dette er det spektakulære klimaet og de fantastiske strendene. Hvis du er ute etter et sted å bo der været er flott hele året, gir La Zenia deg denne muligheten. På samme måte, hvis du elsker sjøen, kan du fordype deg i det gjennomsiktige vannet og leke i den myke sanden.

La Zenia har et populært kjøpesenter som bringer sammen mange bedrifter å ha det gøy med familien din. Et vakkert område hvor du kan, fra å kjøpe favorittklær, til å smake på typiske retter av området.


Beskrivelse av våre Eneboliger til salgs i La Zenia

En av våre Eneboliger til salgs i La Zenia er synonymt med luksus og nytelse. En utrolig moderne villa, klar til å møte alle behovene til sine eiere. Hvis du ønsker et hjem som respekterer komfort og uavhengighet, tilbyr våre villaer 4 rom 5 bad med sikte på at alle familiemedlemmer lever til smak og ro.

Denne vakre villaen ligger bare 150 meter fra stranden i La Zenia. Så du kan sole deg eller tilbringe hele dagen, så mange ganger du vil. En av de viktigste egenskapene til våre villaer er å gi størst mulig komfort. Så, våre eiendommer har 2 romslige etasjer, en stor hage og et privat basseng.

Plasseringen av våre villaer vil gi deg lett tilgang til restauranter, butikker eller kjøpesenteret Zenia Boulevard. Du kan gå til alle disse stedene uten å måtte ta bilen.


Våre luksuriøse Eneboliger til salgs i La Zenia venter på deg

Hvis du vil prøve våre luksuriøse Eneboliger til salgs i La Zenia , kan du sjekke alle funksjonene ved å kontakte vår eiendomsmegler. Du finner oss i Torrevieja, Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral (Orihuela Costa).

Hvis du vil stille spørsmål om våre tjenester, kan du gjøre det ved å ringe oss på (+34) 610 460 332 eller ved å skrive til olga.lovold@medimareiendom.com. Våre fagfolk vil delta på deg på en fortryllet måte, slik at du kan oppfylle dine drømmer om å bo i et flott område i Spania.
BESTILL GRATIS BOLIGPROSPEKTER og INFORMASJON OM SPANIA!

×BESTILL GRATIS BOLIGPROSPEKTER og INFORMASJON OM SPANIA!

×