€269.000
3.037.414 NOK
Send forespørsel Kontakt

Leilighet · Brukt bolig Alicante - Costa Blanca · Torrevieja

€269.000
3.037.414 NOK
Send forespørsel Kontakt

Moderne leilighet med 3 soverom 100 meter fra Playa del Cura, Torrevieja

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Byggeår: 2022
Soverom: 3
Baderom: 2
Inne: 130m2
Avstand til strand: 0,1 Km.
Møblert
Klimaanlegg
Felles basseng
Send forespørsel

Beskrivelse

Vi tilbyr med stor glede  denne vakkert innredede leiligheten i 1. etasje, som ligger kun 100 meter fra stranden Playa del Cura i Torrevieja.

Denne eiendommen kombinerer komforten til en moderne livsstil med forlokkelsen til kyst-Spania, noe som gjør den til et ideelt valg for både boligkjøpere og investorer.

  • Førsteklasses beliggenhet: Ligger kun 100 meter fra stranden Playa del Cura, og gir enkel tilgang til stranden og dens fantastiske omgivelser.
  • Romslig layout: Leiligheten har tre romslige soverom og to moderne bad, perfekt egnet for familier eller de som liker å være vertskap for gjester.
  • Fullt møblert: Eiendommen selges fullt møblert, og gir en nøkkelferdig løsning for umiddelbar bolig eller utleie.
  • Tilgjengelighet i 1. etasje: Beliggenheten i første etasje sørger for enkel tilgang, som passer til personer i alle aldre.
  • Fellesfasiliteter: Bygningen har et basseng på taket og et avslapningsområde, som tilbyr beboerne en fantastisk utsikt over Middelhavet.
  • Nærhet til fasiliteter: Nyt bekvemmeligheten av å være innen gangavstand til butikker, restauranter og kafeer, noe som gjør hverdagen enkel og hyggelig.
  • Utmerket investering: Denne eiendommen gir en flott investeringsmulighet, enten det er for en primær bolig, feriehus eller utleieeiendom.

Denne leiligheten tilbyr et fredelig tilfluktssted bare noen skritt fra stranden, kombinert med den pulserende livsstilen i Torrevieja. Dette er en sjelden mulighet til å eie en eiendom i en av Spanias mest ettertraktede kystdestinasjoner.

Kontakt oss i dag for å avtale en visning og utforske mulighetene for å eie denne eksepsjonelle leiligheten.

For mer informasjon eller for å avtale en visning, vennligst kontakt oss. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å sikre deg et vakkert hjem i Torrevieja.

Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp