Eiendom agenter i Villajoyosa

Avansert søk

Eiendom agenter i Villajoyosa

Ønsker du å kjøpe et andre hjem i kyst- og middelhavsmiljø? Vår eiendom agenter i Villajoyosa kan tilby deg informasjonen du trenger. Ligger på Costa Blanca, er dette en sjarmerende by med en sjøfartstradisjon som byr på en unik opplevelse og varme. Dens praktfulle kystlinje strekker seg over flere kilometer , og gir et idyllisk rom for å nyte havet, solen og stillheten som kjennetegner denne regionen.

En av juvelene til Villajoyosa er promenaden, et ideelt sted å gå og nyte atmosfæren. Langs turen finner du et bredt utvalg av butikker, strandbarer og virksomheter som gir liv til dette området. Her kan besøkende nyte forfriskende cocktailer, deilige iskremer og et bredt utvalg av lokale produkter, mens de nyter den vakre havutsikten.

I tillegg bør du vite at gastronomi er en annen av de store attraksjonene i Villajoyosa. Byens restauranter og barer tilbyr et bredt utvalg av typiske retter, med spesiell vekt på sjømat. Du kan ikke gå glipp av å prøve Middelhavets ferske delikatesser, som fisk og skalldyr, tilberedt med tradisjonelle oppskrifter som har gått i arv fra generasjon til generasjon. Retter som paella, arroz a banda og stekt fisk er bare noen av delikatessene du kan smake her.

Eiendommer med høy verdi å kjøpe på Costa Blanca: Vår eiendom agenter i Villajoyosa tilbyr deg informasjon om hver bolig

Hos MEDIMAR EIENDOM er vi stolte av å ha et team av eiendom agenter i Villajoyosa og lokale rådgivere som er høyt trent og forpliktet til å tilby deg en enestående eiendomsinvesteringsopplevelse. Vårt mål er å lette hvert trinn i kjøpsprosessen slik at du kan finne den perfekte eiendommen raskt , effektivt og uten komplikasjoner .

Eiendommene i vår katalog er utstyrt med en rekke førsteklasses funksjoner som garanterer maksimal komfort og bekvemmelighet . Noen av disse funksjonene inkluderer:

  • Private bassenger med rasteplasser og solarium.
  • Anlagte hager og store terrasser.
  • hjemmeautomatiseringssystemer for å kontrollere hjemmet ditt på en intelligent måte.
  • Designerkjøkken med oppdaterte hvitevarer.
  • Store bad med elegant finish.
  • Treningssentre i private lokalsamfunn og romslige områder innenfor komplekset.

Hver av våre luksuseiendommer er nøye designet for å tilby sofistikert estetikk og avantgarde-arkitektur. Fra fantastiske villaer og elegante toppleiligheter til romslige leiligheter , våre hjem har finish av høy kvalitet og omhyggelig utvalgte detaljer som gjenspeiler en raffinert og moderne smak.

Vår eiendom agenter i Villajoyosa gir deg den personlige tjenesten du trenger for å investere i Spania

Hos MEDIMAR EIENDOM er vi dedikert til å gjøre eiendomsinvestering til en positiv og stressfri opplevelse. Våre eiendom agenter i Villajoyosa er her for å gi deg en helt eksepsjonell eiendomsservice i Spania, basert på profesjonalitet, kunnskap og dedikasjon.

Stol på at vi veileder deg i kjøp av en eiendom i Spania og oppdag hvorfor vi er det foretrukne valget blant investorer over hele verden. Kontakt oss nå!:

  • Vår e-post: olga.lovold@medimareiendom.com
  • Vårt spanske telefonnummer for å motta anrop: (+34) 610 460 332
  • Besøk oss på våre fysiske kontorer: Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja (Alicante, Spania).

 

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp