1.185 Eiendommer til salgs

Våre eiendommer til salgs på Costa Blanca venter på deg

Dykk ned i vår eksklusive liste over eiendommer og finn det perfekte rommet som harmonerer med dine middelhavsdrommer. Fra sofistikerte leiligheter i Torrevieja til drømmehus i Benidorm, er Medimar Eiendom din inngang til de beste stedene og typene eiendommer i regionen.

Ulike eiendommer for enhver smak:

  • Leiligheter: Modernitet og panoramautsikt i hvert hjørne.
  • Villaer: Eleganse og privatliv i idylliske omgivelser.
  • Bungalower: Komfort og stil i moderne arkitektur.
  • Loftsleiligheter: Eksklusive rom med terrasser og enestående utsikt.
  • Rekkehus: Komfort og fellesskap på populære steder.

Fra sjarmen i Calpe til roen i Villajoyosa - vi tilbyr deg en privilegert utsikt over de mest symbolske stedene i regionen. Med mange års erfaring kan vi garantere at hver eiendom gjenspeiler den essensen og kvaliteten som kundene våre fortjener.

Med Medimar Eiendom kjøper du ikke bare en eiendom, du investerer i en livsstil. Gå på oppdagelsesferd i katalogen vår, se for deg dagene dine på Costa Blanca og la oss være broen til din nye begynnelse.

Avansert søk

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp