Nyheter

Medimar eiendom Nyheter

Costa Blanca: det viktigste investeringsmålet for utenlandske kjøpere
22 May 2024

Costa Blanca: det viktigste investeringsmålet for utenlandske kjøpere

Å kjøpe et hus på Costa Blanca er et smart trekk. Costa Blanca ligger på østkysten av Spania, og blir et stadig mer attraktivt investeringsmål for utenlandske kjøpere, som kommer til å bli beskrevet som en investors paradis. Blant hovedårsakene bør følgende fremheves:

  • Middelhavsklima, med milde vintre og garantert solskinn praktisk talt hele året.
  • Den naturlige skjønnheten og mangfoldet av strendene på Costa Blanca gjør dem til en av de største turistattraksjonene. De tilbyr en perfekt blanding av alternativer for enhver smak: fra rolige bukter til omfattende turiststrender.
  • 24 golfbaner skiller seg ut for sitt mangfold og kvalitet, noe som gjør dem attraktive for både amatører og profesjonelle spillere. 
  • Førsteklasses infrastruktur, med kvalitetstjenester som helsevesen, kjøpesentre, transportmidler, internasjonale skoler, etc.  
  • Bredt utvalg av internasjonale forbindelser: Alicante flyplass, tildelt som den beste i Europa i sin kategori, har flyreiser til de viktigste europeiske byene.
  • Residential turisme på vei oppover: Costa Blanca har etablert seg som et foretrukket reisemål for turister som ønsker å kjøpe et hus for å tilbringe ferien eller flytte når de har pensjonert.
  • Økning i prisen på boliger, både til salgs og leie, så eiendomsinvesteringer på Costa Blanca er svært lønnsomme.

Med andre ord, stabiliteten i eiendomsmarkedet og livskvaliteten som tilbys av regionen gjør Costa Blanca til et attraktivt sted for utenlandske investeringer.

MEDIMAR EIENDOM: Din perfekte allierte for å kjøpe et hus på Costa Blanca

Hvis du tenker på å kjøpe et hus på Costa Blanca, er MEDIMAR EIENDOM din perfekte allierte. Vi tilbyr en variert portefølje av nybygg og videresalgsboliger: villaer, rekkehus, leiligheter, penthouse, bungalower ... i områdene med høyest etterspørsel etter fast eiendom på Costa Blanca.

Takket være middelhavsklimaet, fantastiske strender og utmerket infrastruktur, tiltrekker områder som Torrevieja, Orihuela Costa, Benidorm, Calpe og Ciudad Quesada økende interesse fra investorer på jakt etter langsiktig avkastning og leieinntekter. Eiendommer i disse områdene tilbyr en blanding av fasiliteter, nærhet til fasiliteter og en levende livsstil, noe som gjør dem attraktive for både ferieutleie og permanent opphold.

Stol på MEDIMAR EIENDOM for å kjøpe et hus på Costa Blanca

Vårt mål er å hjelpe deg med å finne eiendommen som best passer dine behov og forventninger. Ved å kjøpe et hus på Costa Blanca med MEDIMAR EIENDOM, får du ikke bare en eiendom, men også en komplett opplevelse.

 Vår eiendomsmegler, med lang historie i å håndtere internasjonale kunder, hjelper deg gjennom hele prosessen med å kjøpe et hjem i Spania.

Gjør drømmen din om å kjøpe et hjem på Costa Blanca til virkelighet! Kontakt oss i dag og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne den perfekte eiendommen i Spania.


Egenskaper

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp