Nyheter

Medimar eiendom Nyheter

Denne villaen til salgs i Ciudad Quesada er en luksuriøs oase for å slappe av
14 May 2024

Denne villaen til salgs i Ciudad Quesada er en luksuriøs oase for å slappe av

Denne villaen til salgs i Ciudad Quesada tilbyr deg utallige fordeler som vil gi deg den livsstilen du alltid har ønsket. Hvis du leter etter et hjem i Spania for å nyte et solfylt paradis, er Ciudad Quesada stedet å være. Her kan du nyte et middelhavsklima med mer enn 320 soldager i året.

Denne store urbaniseringen, som tilhører Rojales kommune ,  har et uendelig antall tjenester, som restauranter, butikker og kjøpesentre, underholdningssteder... Og la oss ikke glemme den fantastiske golfbanen "La Marquesa", samt de vakre strendene på Costa Blanca Sør, bare 5 km unna.

Ciudad Quesada er et veldig attraktivt sted å bo som tilbyr deg:

  • Ro og livskvalitet: Flertallet av befolkningen er utenlandske, mellom 40 og 70 år, noe som bidrar til en kommunal og støysvak atmosfære. Det er det perfekte stedet å slappe av.
  • Nærhet til fortryllende naturområder. Det ligger svært nær naturparken i saltlagunene i Torrevieja og La Mata, en unik plass som du kan utforske til fots eller på sykkel. Den er ideell for de som brenner for fotografering og natur. Du vil nyte enestående utsikt over den rosa lagunen, og du vil kunne observere et bredt utvalg av fugler, hovedsakelig flamingoer.

Denne fantastiske villaen til salgs i Ciudad Quesada er stedet å bo du leter etter i Spania

Tenk deg å våkne hver morgen i et av de 3 doble soverommene i denne villaen til salgs i Ciudad Quesada, gå ut på din 83 m2 terrasse og nyte solen mens du nipper til kaffen. I løpet av dagen kan du kjøle deg ned i ditt private basseng eller besøke de nærliggende strendene i Guardamar del Segura. Og om kvelden kan du slappe av i din romslige stue med utsikt over hagen.

I tillegg har denne elegante to-etasjes villaen en utmerket beliggenhet, som ligger svært nær golfbanen og har i sine omgivelser supermarkeder, helsesenter, skole ...

I den følgende lenken finner du all informasjon om denne luksuriøse villaen med moderne design som ligger på Costa Blanca:

https://medimareiendom.com/eiendom/4415/enebolig/nybygg/spania/alicante-costa-blanca/ciudad-quesada/rojales/

 

Stol på MEDIMAR EIENDOM for å kjøpe denne villaen til salgs i Ciudad Quesada

Hvis du er interessert i denne villaen til salgs i Ciudad Quesada, stol på MEDIMAR EIENDOM, og du vil nyte en rask og problemfri kjøpsprosess. Vi er et eiendomsmeglerfirma med lang erfaring fra internasjonale kunder. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen med å kjøpe et hjem i Spania. Selv etter flere år fortsetter vi å ha personlig kontakt med våre kunder. De fleste av kundene som har kjøpt et hus med MEDIMAR EIENDOM, anbefaler våre tjenester til andre kunder som ønsker å kjøpe et hus i Spania på en trygg og komfortabel måte.

Så, hva venter du på? Kontakt oss i dag, og vi vil informere deg mye om denne villaen til salgs i Ciudad Quesada:

Vi gleder oss til å se deg i ditt nye hjem på Costa Blanca! 


Egenskaper

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp