Nyheter

Medimar eiendom Nyheter

Kjøpe et hus i Spania: Guide for utenlandske kjøpere
30 Apr 2024

Kjøpe et hus i Spania: Guide for utenlandske kjøpere

Å kjøpe et hus i Spania er drømmen til mange europeere, spesielt hvis du er en elsker av solen, havet og golf. Men, hva bør du vurdere for å gjøre det til virkelighet?

Aspekter å vurdere når du kjøper en eiendom i Spania

Å kjøpe en eiendom i Spania krever at man vurderer flere aspekter. Først er det viktig å forstå den juridiske prosessen med kjøp. Du bør også ta hensyn til de tilknyttede kostnadene, som skatter og notariusavgifter. I tillegg er det avgjørende å velge riktig beliggenhet. Foretrekker du roen i et hus på landet eller det pulserende livet i en kystby?

Her er de viktigste trinnene å følge i prosessen med å kjøpe en eiendom i Spania:

 1. Bestem området der du vil kjøpe huset ditt: ved sjøen, i en golfresort, i en veldig turistby, i en rolig fjellandsby …
 2. Gjennomførbarhetsstudie: Når du har funnet eiendommen du vil kjøpe, må du kanskje søke om et boliglån. Hvilken bank vil være mest egnet for deg? Hvilke dokumenter bør du forberede for boliglånsstudien?
 3. Søk om NIE: Det er viktig å søke om utenlandsk identifikasjonsnummer (NIE), som vil tjene til å identifisere deg i Spania og gjennomføre enhver eiendomstransaksjon.
 4. Åpne en bankkonto: Det er nødvendig å åpne en bankkonto i Spania, da alle skatter og utgifter knyttet til salgsoperasjonen må betales gjennom den.
 5. Innskuddskontrakt: For å reservere eiendommen, blir en innskuddskontrakt signert og et reservasjonsinnskudd på omtrent 10% av eiendomsverdien blir levert.
 6. Signering av salgsdokumentet foran en notarius og betaling til selgeren av eiendommen.
 7. Eiendomsregistrering og betaling av skatter innenfor den tilsvarende perioden.
 8. Registrer eller endre navnet på tjenestene (vann, elektrisitet, gass, internett …)

Fullfør denne informasjonen ved å besøke nettstedet vårt og laste ned den gratis guiden til å kjøpe et hus i Spania som vi tilbyr hos MEDIMAR EIENDOM.

Kjøpe et hus i Spania med MEDIMAR EIENDOM: Ditt beste alternativ

Hvis du tenker på å kjøpe et hus i Spania, tilbyr vi hos MEDIMAR EIENDOM en variert portefølje av videresalg og nybygg på Costa Blanca, Costa Cálida og Costa del Sol. Vi har alternativer for alle smaker og budsjetter:

 • Rekkehus med hage.
 • Luksuriøse frittstående villaer med basseng.
 • Moderne leiligheter med havutsikt.
 • Bungalower ved siden av golfen.

Hvis du vil velge drømmehuset ditt og glemme komplikasjoner, hos MEDIMAR EIENDOM følger vi deg gjennom hele salgsprosessen, fra å velge området i Spania som best passer dine behov til en ubestemt ettersalgsservice.

Kontakt MEDIMAR EIENDOM for å kjøpe et hus i Spania

For å kjøpe et hus i Spania, er det viktig å ha støtte fra pålitelige fagfolk. Hos MEDIMAR EIENDOM har vi lang erfaring med å hjelpe internasjonale kunder gjennom hele kjøpsprosessen.

Med oss vil du nyte ditt nye hjem fra første øyeblikk mens vårt ekspertteam av rådgivere tar seg av alle nødvendige prosedyrer.

Å kjøpe et hus i Spania er en viktig beslutning. Men med riktig veiledning og støtte fra fagfolk som oss, kan det være en spennende og givende opplevelse. Er du klar til å ta steget? Kontakt oss i dag!


Egenskaper

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp