Nyheter

Medimar eiendom Nyheter

Hus til salgs i Pilar de la Horadada, et spesielt sted å bo
25 Apr 2024

Hus til salgs i Pilar de la Horadada, et spesielt sted å bo

Hvis du ser etter hus til salgs i Pilar de la Horadada, har du valgt det perfekte stedet. Pilar de la Horadada er en kystkommune som tilbyr en rekke attraksjoner. Dens gylne sandstrender og krystallklare vann er ideelle for å nyte solen og sjøen. I tillegg har den en golfbane for de som elsker denne sporten og en marina for seilingsentusiaster. Klimaet er en annen av dens store attraksjoner, med en gjennomsnittlig årlig temperatur på 18ºC, som lar deg nyte utendørs hele året. Og vi kan ikke glemme dens rike kjøkken, basert på ferske sjø- og hageprodukter.

Strendene i Pilar de la Horadada: skjønnhet og kvalitet på tjenester

Disse strendene er bare noen av de du kan nyte i Pilar de la Horadada. Alle utmerker seg med sin fine gylne sand, klarheten i vannet og antall turisttjenester som er tilgjengelige. I tillegg har de fleste mottatt blått flagg og Q-flagg for Turistkvalitet.

  • Vistamar-stranden: Det er en bystrand som har et restaurantområde og solsengutleie. Den er tilgjengelig til fots, med bybuss eller med bil, takket være sin store gratis parkeringsplass.
  • Mil Palmeras-stranden: Mye besøkt for det store antallet turisttjenester den tilbyr, inkludert et barnelekeområde, utleie av fritidsbåter og strandbar. Den er tilgjengelig for personer med funksjonshemninger.
  • Río-stranden: Den er også tilgjengelig for personer med funksjonshemninger. Den tilbyr en strandbar, solsengutleieområde og flere parkeringsområder.

I tillegg lar det brede utvalget av vannaktiviteter som er tilgjengelige på strendene deg ha det gøy og nyte sjøen og solen. Blant de mest populære aktivitetene er dykking, snorkling, Paddle Surf, vannski, parasailing, kajakkpadling… Enten du er ute etter eventyr eller bare slappe av ved sjøen, har Pilar de la Horadada alternativer for alle smaker.

Vår varierte portefølje av hus til salgs i Pilar de la Horadada vil overraske deg

Hos MEDIMAR EIENDOM har vi et bredt utvalg av hus til salgs i Pilar de la Horadada. Her er noen eksempler:

Nybygd penthouse

Denne penthouse er en ekte luksus. Den har en stor privat takterrasse og et felles svømmebasseng, ideelt for å sosialisere med dine nye naboer mens du soler deg. På følgende lenke finner du all informasjon om denne nybygde leiligheten på Costa Blanca Sør:

https://medimareiendom.com/eiendom/2685/leilighet/nybygg/spania/alicante-costa-blanca/pilar-de-la-horadada/pilar-de-la-horadada/

Ny leilighet i boligkompleks i Mil Palmeras

Denne leiligheten tilbyr en utmerket beliggenhet nær stranden og golfbanen. Beliggende i en privat urbanisering, har den et felles basseng og er utstyrt med klimaanlegg. Det er nær et kjøpesenter og skoler. Klikk på følgende lenke for mer informasjon:

https://medimareiendom.com/eiendom/4754/leilighet/nybygg/spania/alicante-costa-blanca/pilar-de-la-horadada/mil-palmeras/

Elegant nybygd bungalow

Det moderne og sofistikerte designet av denne bungalowen vil overraske deg. Rommene er romslige og lyse. Den nåværende stilen på kjøkkenet og badene vil ikke la deg være likegyldig. Den har et felles basseng og parkering. Hvis du ønsker å utvide informasjonen din, kan du få tilgang til følgende lenke:

https://medimareiendom.com/eiendom/4720/bungalow/nybygg/spania/alicante-costa-blanca/pilar-de-la-horadada/pilar-de-la-horadada/

Nybygd penthouse med parkering og lagring

Du vil elske å bo i denne penthouse hele året og nyte det våraktige klimaet i Pilar de la Horadada. Et hjem utstyrt med de beste byggematerialene som inkluderer en garasjeplass, lagringsrom og felles basseng. Utvid informasjonen din om denne leiligheten på følgende lenke:

https://medimareiendom.com/eiendom/4713/penthouse/nybygg/spania/alicante-costa-blanca/pilar-de-la-horadada/pilar-de-la-horadada/

Stol på MEDIMAR EIENDOM for å besøke hus til salgs i Pilar de la Horadada

Hvis du ser etter hus til salgs i Pilar de la Horadada, tilbyr MEDIMAR EIENDOM deg en personlig og kvalitetsservice. Vår lange erfaring med internasjonale kunder lar oss hjelpe deg gjennom hele prosessen med å kjøpe et hjem i Spania. Selv etter flere år fortsetter vi å opprettholde personlig kontakt med kundene våre. Det er derfor de fleste av kundene som har kjøpt et hus med oss anbefaler tjenestene våre til andre kunder som ønsker å kjøpe et hus i Spania på en trygg og komfortabel måte.

Hva venter du på? Kontakt oss og finn drømmehjemmet ditt blant husene våre til salgs i Pilar de la Horadada!


Egenskaper

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp