Eiendommer til salgs i Calpe

Avansert søk

Eiendommer til salgs i Calpe

Vår Eiendommer til salgs i Calpe De tiltrekker seg mange europeiske kjøpere på jakt etter et idyllisk sted å bo eller feriere. Calpe, en sjarmerende kystby på Spanias Costa Blanca, er kjent for sin gylne sandstrender, krystallklart vann og et misunnelsesverdig middelhavsklima. Denne destinasjonen tilbyr en perfekt kombinasjon av naturlig skjønnhet og moderne fasiliteter, noe som gjør det til et ideelt sted for både eiendomsinvesteringer og avslappende opphold. Mellom turistattraksjoner i Calpe, de skiller seg ut:

  • Rock of Ifach: En imponerende naturpark og symbol på Calpe, som tilbyr turstier med panoramautsikt over havet.
  • Strender og viker: Calpe har mer enn 13 kilometer med kystlinje, inkludert den berømte Playa de la Fossa og Playa del Arenal-Bol.
  • gamleby: Et sjarmerende historisk sentrum med brosteinsgater, fargerike hus og en rik kulturarv.
  • Gastronomi: Anerkjent for sine utsøkte sjømatretter og tradisjonell valenciansk paella.

I tillegg er Calpe et privilegert sted for utendørs aktiviteter som dykking, seiling og sykling. Dens moderne infrastruktur, med et bredt utvalg av restauranter, butikker og tjenester, Det kompletterer perfekt roen og skjønnheten i omgivelsene. Med våre hus til salgs i Calpe er det lett å forstå hvorfor denne destinasjonen har blitt en favoritt blant europeere på jakt etter en sikker investering og en uslåelig livsstil.

Invester i en av våre Eiendommer til salgs i Calpe Det betyr mer enn å kjøpe bolig; er å sikre en livsstil av luksus og komfort

Hvis du leter etter Eiendommer til salgs i Calpe, tilbyr vi deg et bredt utvalg som passer seg dine behov og ønsker. Våre eiendommer inkluderer bungalower og leiligheter på første og andre linje på stranden, alt designet for å gi maksimal komfort og luksus. Tenk deg å våkne hver morgen med spektakulær utsikt over havet og den majestetiske Peñón de Ifach. Blant alternativene våre finner du:

  • Luksus bungalower og leiligheter: Ligger på privilegerte steder, med direkte tilgang til gylne sandstrender og krystallklart vann. Disse eiendommene har store terrasser, felles svømmebasseng og alle nødvendige tjenester for et komfortabelt og avslappet liv.
  • Minimalistiske design villaer: Tilgjengelig i en eller to etasjer, ligger disse eiendommene i de mest eksklusive områdene i Calpe. De er designet i en moderne og elegant stil, og tilbyr store rom, private hager og imponerende panoramautsikt.
  • Enkel tilgang til kysten og fritid: Alle våre eiendommer er strategisk plassert slik at du kan nyte det beste gastronomiske tilbudet, butikker og fritidsaktiviteter som Calpe har å tilby.

Med våre varierte alternativer og eksepsjonelle beliggenheter, er du sikker på å finne den perfekte eiendommen for deg. Kom og oppdag sjarmen og skjønnheten ved å bo i Calpe!

Ta kontakt med Medimar Eiendom for å kjøpe en av våre Eiendommer til salgs i Calpe

En tur eiendom på Costa Blanca, vi er eksperter på Eiendommer til salgs i Calpe y tVi hjelper deg med å finne ditt ideelle hjem med alternativer som spenner fra luksusleiligheter og bungalower til minimalistiske designvillaer. Med vår team av eksperter og internasjonale advokater, garanterer vi en trygg og enkel kjøpsprosess. Nyt den beste utsikten over havet og Peñón de Ifach mens vi hjelper deg å gjøre drømmen din om å bo i Calpe til virkelighet. Kontakt oss i dag for mer informasjon og start ditt nye liv i dette paradiset!

  • E-post: olga.lovold@medimareiendom.com
  • Telefon: (+34) 610 460 332 
  • Kontor:: Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja (Alicante Spania).

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp