€369.000
4.341.285 NOK
Send forespørsel Kontakt

Enebolig · Brukt bolig Alicante - Costa Blanca · Benijofar

€369.000
4.341.285 NOK
Send forespørsel Kontakt

Moderne fulltmøblert villa med 3 soverom og privat basseng i Benijofar!

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Soverom: 3
Baderom: 2
Inne: 147m2
Tomt: 280m2
Basseng: Ja
Garasje: Privat
Hage
Møblert
Klimaanlegg
Bod
Terrasse
Parkeringsplass
Takterrasse
Flott utsikt
Privat Basseng
Send forespørsel

Beskrivelse

Ser du etter den perfekte investeringsmuligheten i solfylte Spania? Se ikke lenger! Vår moderne, fullt møblerte villa beliggende i hjertet av Costa Blanca Sør, Alicante , er det ideelle valget for kresne kunder som søker både luksus og praktisk.

Denne fantastiske villaen har 3 romslige soverom, 2 moderne bad, en praktisk parkeringsplass og et privat basseng for ultimat avslapning. Gå inn for å oppdage en velutstyrt stue, et elegant utstyrt kjøkken og en unik plass i dobbel høyde perfekt for en lesekrok eller kontorområde, med fantastisk utsikt over omgivelsene.

Denne villaen er laget med omhyggelig oppmerksomhet på detaljer ved bruk av kun de fineste materialene, og er designet for å møte de høyeste standardene, og sikrer maksimal komfort og tilfredshet for våre kunder. Takterrassen gir ekstra plass til å slappe av mens du nyter panoramautsikten over den nærliggende parken, noe som bidrar til forlokkelsen til denne eksepsjonelle eiendommen.

Denne villaen ligger i den sjarmerende landsbyen Benijofar , i innlandet på den sørlige Costa Blanca, og tilbyr et rolig tilfluktssted vekk fra kjas og mas, men likevel nær alle fasiliteter. Med sin pittoreske kirke, attraktive torg og nærhet til populære turiststeder som Guardamar del Segura og Torrevieja , finner Benijofar den perfekte balansen mellom ro og bekvemmelighet.

For de med familier, kan du være trygg på at utmerkede utdanningsfasiliteter er innen rekkevidde, inkludert den anerkjente norske skolen i Ciudad Quesada og den lokale spanske skolen i Rojales . I tillegg florerer fritidsaktiviteter med flere golfbaner og badeland i nærheten, som gir uendelige underholdningsmuligheter for alle aldre.

Når det er på tide å slikke sol og sand, befinner du deg bare en kort kjøretur unna noen av de mest uberørte strendene på den sørlige Costa Blanca, som de i Guardamar del Segura og Torrevieja . Og med regelmessige bussforbindelser som forbinder Benijofar til disse kystperlene, er stranddager alltid innen rekkevidde.

Denne villaen har en praktisk beliggenhet kun 30 minutter fra Alicante flyplass , med hyppige flyforbindelser til store byer over hele Europa, og tilbyr ikke bare en luksuriøs livsstil, men også utmerket tilgjengelighet - en vinnende kombinasjon for smarte investorer.

Ikke gå glipp av denne utrolige muligheten til å eie et stykke paradis i Spanias ettertraktede Costa Blanca-region. Kontakt oss i dag for å planlegge en visning og starte reisen din mot å eie drømmeeiendommen din i den solfylte Alicante-provinsen

Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp