Nyheter

Medimar eiendom Nyheter

Pris og plassering: oppdag det beste av dette leilighet til salgs i La Zenia
30 Jul 2024

Pris og plassering: oppdag det beste av dette leilighet til salgs i La Zenia

Hvis du leter etter en leilighet til salgs i La Zenia, vil du elske å vite hva vi tilbyr deg en unik mulighet til å nyte et av de mest attraktive områdene på Costa Blanca og bor nær Middelhavet. La Zenia, som ligger på Orihuela Costa, er kjent for sine prisbelønte strender og pulserende sosiale liv. Videre er denne kyst urbanisasjonen kjent for sine La Zenia Boulevard kjøpesenter, en av de største i regionen, hvor du finner et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdning. Hvis du er lidenskapelig opptatt av golf, vil du elske å vite at du finner det i området rundt Golf baner kjent som Villamartín og Las Ramblas. Blant de mest bemerkelsesverdige attraksjonene i La Zenia er:

  • Gylne sandstrender: Perfekt for å slappe av og nyte solen.
  • Zenia Boulevard: Et kjøpesenter med mer enn 150 butikker.
  • Golf baner: Ideell for elskere av denne sporten.
  • Restauranter og barer: Stort utvalg av gastronomiske alternativer.
  • Vannaaktiviteter: Fra dykking til padlesurfing.

Bor i et hus til salgs i La Zenia Det betyr å ha tilgang til en avslappet og aktivitetsfylt livsstil. Ikke gå glipp av muligheten til å nyte alt dette fantastiske området har å tilby.

Denne leilighet til salgs i La Zenia, med terrasse og basseng, ligger ved siden av fritiden og svært nær stranden

Hvis du leter etter en leilighet til salgs i La Zenia Til en svært konkurransedyktig pris er dette din mulighet. Denne videresalgsleiligheten, som tidligere ble brukt som fysioterapisenter, er ideell å bygge om til ditt hjem. Den har en stor terrasse med utsikt, perfekt for å nyte middelhavsklimaet, og ligger nær stranden, ved siden av butikker og få skritt fra supermarkeder og andre tjenester. Leiligheten inkluderer:

  • Bad utstyrt med vaskemaskin
  • Stor stue
  • 2 soverom
  • Felles svømmebasseng

Prisen er svært økonomisk fordi små renoveringer må utføres. Imidlertid er det veldig verdt det fordi du kan Kjøp en rimelig leilighet og skreddersy samtidig boligen etter din smak. Denne plassen er perfekt for de som leter etter en smart investering og et komfortabelt sted å bo på Alicante-kysten.

Finn ut mer på https://medimareiendom.com/eiendom/4907/leilighet/brukt-bolig/spania/alicante-costa-blanca/orihuela-costa/la-zenia/

Ta kontakt med Medimar Eiendom for å kjøpe denne leilighet til salgs i La Zenia med ettersalgstjenester inkludert

Hos Medimar Eiendom slutter ikke vår hjelp ved kjøp av denne leilighet til salgs i La Zenia. Vi tilbyr salgstjenester for å sikre at opplevelsen din er perfekt. Enten du trenger hjelp til å installere tjenester som telefon, TV, Internett eller hjelp til å administrere møbler og hvitevarer, er vi her for å hjelpe deg hele veien. Kontakt oss i dag og la Medimar Eiendom guide deg til din nye bolig med dette leilighet til salgs i La Zenia!

 

  • Vår e-post: olga.lovold@medimareiendom.com
  • Vårt spanske telefonnummer for å motta anrop: (+34) 610 460 332
  • Besøk oss på våre fysiske kontorer: Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja (Alicante Spania).

Egenskaper

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp