Salg av boliger i La Zenia- Spania

Avansert søk

Salg av boliger i La Zenia- Spania

Medimar Eiendom har kvalitetsboliger for nytt arbeid eller videresalg, slik at du kan oppfylle drømmen om å bo nær sjøen. I vårt eiendomsmegler mener vi at vårt Salg av boliger i La Zenia- Spania er det beste alternativet for ditt velvære. La Zenia er en byutvikling som tilhører Orihuela Costa. Den ligger sør for provinsen Alicante og har ulike lekeområder for familien.

Det mest populære stedet i La Zenia er Boulevard kjøpesenter. Det er en utendørs kommersiell enklave som samler alt eller det viktigste klærmerket i markedet. Dette kjøpesenteret tilbyr også barneområder, slik at de små kan også tilbringe en hyggelig dag.

For voksne, restauranter, e-handel eller kasinoet er også et godt alternativ for personlig underholdning. Med våre nye bygg- eller videresalgsegenskaper i La Zenia vil du være svært nær dette kjøpesenteret. Så du kan gå så mange ganger du vil.


Nyt havet med Salg av boliger i La Zenia- Spania

Med vårt Salg av boliger i La Zenia- Spania kan du også nyte de fantastiske strendene i La Zenia. Dette området byr på krystallklart hav og fin sand. Det er en veldig attraktiv strand der glede øyeblikk garanteres. Og de er, takket være det flotte været som gjør på dette stedet.

Hvis du kjøper en av våre fantastiske eiendommer til salgs i La Zenia, har du lykken til å bo på et sted hvor godt vær er hovedpersonen til dagen. Klimaet er varmt i det meste av året. Gjennomsnittlig temperatur varierer mellom 19 og 20 grader.


Sats på Salg av boliger i La Zenia- Spania og oppdag dette paradiset

Hvis du vil kjøpe et hjem på et sted som bringer ut dine følelser, anbefaler Medimar Eiendom at du satser på Salg av boliger i La Zenia- Spania . Hvis du vil vite til millimeterne, hvilke kvaliteter av hver av dem, kan du be om råd ved å ringe oss på (+34) 610 460 332 eller ved å sende oss en e-post til olga.lovold@medimareiendom.com

Hvis du ønsker, inviterer vårt eiendomsmegler deg til sine fasiliteter som ligger på Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja. Ved å komme kan du løse dine tvil i person.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp