Salg av boliger i Ciudad Quesada- Spania

Avansert søk

Salg av boliger i Ciudad Quesada- Spania

Takket være Salg av boliger i Ciudad Quesada- Spania tilbys av Medimar Eiendom, kan kundene velge kjøp av et ekte kvalitetshus. Vår eiendomsmegler har et bredt spekter av boliger, slik at du kan kjøpe den som best passer dine behov. Alle våre hjem tilbyr svært høye kvaliteter, slik at du kan nyte dem når som helst på dagen.

Vi har tre typer eiendommer i Ciudad Quesada - Spania: rekkehus, leiligheter og villaer. Dette er tre forskjellige modeller av boliger som er designet for å nyte velvære på Costa Blanca Sør. Basert på antall slektninger som du skal bosette, funksjonen du skal gi til eiendommen eller, bare de behovene du ser etter i en bolig, velger du ett hus eller et annet.

Alle våre eiendomsmodeller deler egenskaper slik at eiere kan nyte dem uansett hvilken type eiendom de har kjøpt. For eksempel vil du ha muligheten til å bade i et privat eller felles svømmebasseng, nyte hagen til å sole seg eller slappe av eller ha det privilegium å nyte flott utsikt.


Nyt din neste ferie med vårt Salg av boliger i Ciudad Quesada- Spania

Ikke vent på tiden å passere og begynn å organisere dine fremtidige ferier med vårt Salg av boliger i Ciudad Quesada- Spania . Dra nytte av alle fordelene med å bo på Costa Blanca Sør i et nytt hjem eller videresalg. Nyt alltid et spektakulært middelhavsklima, fantastiske strender og utsøkt mat.

Hvis du elsker Spania og dens skikker, kan du nå bli spansk ved å ha ditt eget hjem i den. Et hjem som du kan være lokalisert i et rolig område og i nærheten av en vakker golfbane. I tillegg kan det også ligge nær sjøen. På denne måten vil du nyte strendene nærmest Ciudad Quesada om noen minutter.


Stol på vårt Salg av boliger i Ciudad Quesada- Spania

Hvis du vil kjøpe et hjem på Costa Blanca, stol på Medimar Eiendom og i Salg av boliger i Ciudad Quesada- Spania . Hvis du vil komme til vårt kontor, kan du flytte til Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja.

Vår telefon og kontakt epost er (+34) 610 460 332 og olga.lovold@medimareiendom.com, henholdsvis.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp