Nybygg Leiligheter til salgs I Villamartin- Orihuela Costa

Avansert søk

Nybygg Leiligheter til salgs I Villamartin- Orihuela Costa

Hvis du er ute etter et hjem nær sjøen som ligger i en by med godt vær, tilbyr vårt eiendomsmegler Medimar Eiendom deg flotte Nybygg Leiligheter til salgs I Villamartin- Orihuela Costa. Våre eiendommer ligger i sør for provinsen Alicante (Spania), så det ligger i et meget privilegert område av landet.

På den ene siden er Villamartin et område som tilhører Orihuela Costa. Et veldig moderne sted med forskjellige hjem tilpasset til de nye tider. På samme måte tilbyr Villamartin områder for å ha det gøy og å tilbringe uforglemmelige øyeblikk. Men hvis det du virkelig ønsker er at din nye leilighet er kort avstand fra stranden, er våre hjem. På noen få minutter kan du flytte til strendene i Orihuela Costa og oppdage dens egenskaper: fine sand og gjennomsiktige farvann.

På den annen side, at et hus er nær sjøen betyr ikke at du har et godt klima. Dette skjer imidlertid ikke med våre leiligheter i Villamartin - Orihuela Costa. Byen har et overraskende middelhavsklima. Sommerene er veldig varme, og derfor øker antall innbyggere og turister. Vintrene deres er også veldig gode, siden de tilbyr milde og behagelige temperaturer gjennom månedene.


Våre Nybygg Leiligheter til salgs I Villamartin- Orihuela Costa inneholder høye kvaliteter

I tillegg til å nyte de to flotte funksjonene som våre Nybygg Leiligheter til salgs I Villamartin- Orihuela Costa, tilbyr de andre høye kvaliteter, slik at du kan nyte ditt nye hjem til det fulle.

Vakker utsikt, moderne private basseng, solarium og mange andre fasiliteter, finner du i en av våre nybygde leiligheter på Costa Blanca Sør.


Kom og begynn å bo i våre Nybygg Leiligheter til salgs I Villamartin- Orihuela Costa

Kom til Medimar Eiendom for å begynne å oppdage in situ, alle kvaliteter av våre Nybygg Leiligheter til salgs I Villamartin- Orihuela Costa. Vårt eiendomsmegler venter på deg på kontoret din, som ligger på Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja.

Vårt telefonnummer er (+34) 610 460 332 og vår e-postadresse er olga.lovold@medimareiendom.com. For spørsmål, velg ett av disse kontaktalternativene.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp