Nybygg leiligheter til salgs i La Zenia

Avansert søk

Nybygg leiligheter til salgs i La Zenia

Ikke vent på sommeren å komme på å organisere ferien. Slik at du kan nyte hviledagene dine fullt ut, tilbyr vårt eiendomsmegler deg noen flotte Nybygg leiligheter til salgs i La Zenia . De er moderne og svært lyse egenskaper.

Designet som du vil kunne observere i hver enkelt av våre prosjekter vil bli tilpasset til de nye tider. Konstruksjonen vil bli utført med materialer av høy kvalitet for å etterlate perfekte overflater.

I våre leiligheter kan du nyte et koselig og overraskende hjem. Noen av dem har vakre hager for at barna skal ha det gøy å løpe og leke. Andre har romslige og fantastiske bassenger, slik at du kan oppdatere i de varmeste månedene av året. Og andre har terrasser å hvile eller feire festligheter.


Hvorfor skal vi satse på Nybygg leiligheter til salgs i La Zenia ?

Grunnen til at du må satse på en av våre Nybygg leiligheter til salgs i La Zenia , er å åpne et helt nytt og moderne hjem med all den luksusen av detaljer. Noen eiendommer som ligger i et utrolig område av Alicante (Spania).

La Zenia er et urbane kompleks bebodd av mennesker av forskjellige nasjonaliteter. Du kan dele vaner med andre og få nye venner. I tillegg har La Zenia et prestisjefylt kjøpesenter hvor du kan nyte dager med familien din: restauranter, butikker, barneområder, kasino ...

Alt dette vil være mulig, takket i stor grad, til klimaet. Solen er årets høyeste klimatologiske hovedperson. La Zenia støtter mer enn 2.8000 timer solskinn per år, sier analytikere. Et ideelt klima å nyte ikke bare om sommeren, men også om vinteren.


Oppfyll dine drømmer med våre Nybygg leiligheter til salgs i La Zenia

Ikke gå glipp av muligheten for å oppfylle dine drømmer. Med våre Nybygg leiligheter til salgs i La Zenia vil ditt ønske om å kjøpe et nytt og kvalitetshus bli til virkelighet. Du må bare sette inn tillit til våre eiendomsmeglere, hvem vil hjelpe deg til enhver tid når du kjøper og ettersalg.

Du kan komme og møte dem på Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral03184 Torrevieja. På den annen side, hvis du ønsker å kontakte dem via telefon, kan du ringe dem på (+34) 610 460 332. Til slutt, hvis du sender oss en e-post til olga.lovold@medimareiendom.com, svarer vi umiddelbart alle mulige tvil som kan oppstå.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp