Nybygg eneboliger til salgs i Ciudad Quesada

Avansert søk

Nybygg eneboliger til salgs i Ciudad Quesada

Til eiendomsmegling Medimar Eiendom, er du glad for å presentere våre fantastiskeNybygg eneboliger til salgs i Ciudad Quesada (Alicante - Spania). Hvis du får tilgang til vår webkatalog av eiendommer til salgs i Ciudad Quesada, kan du finne alle de mange nye villaene til salgs i Ciudad Quesada som vår eiendom tilbyr dem.

Vi har totalt 40 førstehånds villaer, slik at du kan observere detaljer og særegenheter av hver eiendom, og du kan velge boligen du tror kan oppfylle dine behov og familien din. De fleste av våre villaer tilbyr lignende egenskaper slik at alle interesserte eiere kan nyte sine egenskaper. Men vi er klar over at hvert hjem må tilpasse seg hver kundes behov. Av den grunn vil våre eiendomsmeglere være ansvarlige for å gjennomføre en grundig analyse av prioriteringen til hver klient, for å tilby dem den beste eiendommen.


Få mest mulig ut av fordelene med våre Nybygg eneboliger til salgs i Ciudad Quesada

For å ikke angre på kjøpet du skal gjøre, tilbyr vår eiendomsmegler deg noen Nybygg eneboliger til salgs i Ciudad Quesada med flere overraskende egenskaper. Været i Ciudad Quesada er fantastisk. For at du fullt ut kan nyte disse temperaturene, har våre nybygde villaer romslige og moderne bassenger for å avkjøles med en god svømmetur.

For at du kan starte dagen med vitalitet og entusiasme, ligger våre villaer i et område med fantastisk utsikt. Nyt utsikten på en av terrassene, enten frokost, lunsj, hvile ...

Våre villaer er også bygget på et sted å ha det gøy. Ciudad Quesada har golfbaner, badeland, restauranter, kjøpesentre og mange flere fritidsområder for familier å nyte uforglemmelige dager.


Hvis du vil nyte Costa Blanca Sør, kjøp en av våre Nybygg eneboliger til salgs i Ciudad Quesada

Hvis du er villig til å nyte alle underverkene som tilbys av Costa Blanca Sør, anbefaler vårt eiendomsmegler at du kjøper en av våre fantastiskeNybygg eneboliger til salgs i Ciudad Quesada.

Hvis du vil ha tilgang til en av våre nybygde eiendommer:

  • Kom og møt våre eiendomsmeglere i Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral - 03184 Torrevieja.
  • Ring oss på (+34) 610 460 332
  • Send oss en e-post til olga.lovold@medimareiendom.com.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp