Leiligheter til salgs i La Zenia

Avansert søk

Leiligheter til salgs i La Zenia

Orihuela Costa er et ideelt sted å bo i leiligheter til salgs i La Zenia. Vår eiendomsmegler tilbyr deg muligheten til å oppfylle drømmen om å nyte ferien på et fantastisk sted i sør av provinsen Alicante.

Våre nye byggeplasser i La Zenia har mange kvaliteter for bruk og nytelse. Medimar Eiendom tilbyr deg 11 flotte hjem for familien din å ha det gøy å leve. I våre eiendommer kan du få mesteparten av privilegiene som et hjem kan gi.

Vi refererer til å kunne leve med fantastisk utsikt over Middelhavskysten, ha muligheten til å ha det gøy i ditt fantastiske basseng eller ha lykken til å leve i en utrolig terrasse. Nyt alt dette ville ikke være så enkelt hvis La Zenia ikke også tilbyr ulike fordeler. Klimaet er en av de viktigste hovedpersonene i stedet. Hvis en god årlig temperatur, kan jeg kanskje ikke oppfylle disse gledene.


Typer leiligheter til salgs i La Zenia

Vårt byrå som selger fast eiendom har noen leiligheter til salgs i La Zenia moderne og tilpasset de nye tider. Kvaliteten som de er bygget av er i høy grad.

Et eksempel på en av leilighetene som Medimar Eiendom tilbyr sine kunder er et eksklusivt nytt bygghus. Denne eiendommen har 3 soverom og to bad, slik at komforten i sameksistensen er så hyggelig som mulig.

En av hovedtrekkene er de vakre terrassene. En fantastisk og drøm sted å feire feiringen med bemerkelsesverdig utsikt over strandpromenaden. Disse leilighetene ligger også noen få skritt fra det mest kjente kjøpesenteret i La Zenia. På den måten får du og din familie lett og rask tilgang til morsomme områder. Disse egenskapene er utstyrt med en fin hage, felles svømmebasseng og privat parkering.


Ønsker du å kjøpe en av våre leiligheter til salgs i La Zenia?

Hvis du er veldig interessert i å skaffe en av våre leiligheter til salgs i La Zenia, kan du kontakte oss på forskjellige måter for å velge alle fordelene av våre eiendommer, i dette spektakulære området Orihuela Costa:

  • Kom og besøk oss på Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja.
  • Ring oss på (+34) 610 460 332
  • Send oss en e-post til olga.lovold@medimareiendom.com.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp