Kjøpe boliger i Ciudad Quesada- Rojales

Avansert søk

Kjøpe boliger i Ciudad Quesada- Rojales

Hvis du vil bo i et miljø omgitt av natur, med ekstraordinær panoramautsikt over havet og ved siden av en golfbane, så anbefaler vi å Kjøpe boliger i Ciudad Quesada- Rojales.

Gjør drømmene dine til virkelighet og nyt i mer enn tre hundre dager om året solen og de gode temperaturene på Costa Blanca. Det vil tillate deg å trene golf, utføre favorittutendørsaktiviteter eller nyte den nærliggende stranden.

Dette settet av fordeler tilbys kun av Ciudad Quesada. Det er en eksklusiv ferieby bygget i Rojales, ved siden av golfbanen "La Marquesa".

Deres hjem har fantastisk utsikt over golfbanen, Middelhavet eller naturparken Las Salinas de Torrevieja.


Ønsker du å Kjøpe boliger i Ciudad Quesada- Rojales?

Hvis du vil Kjøpe boliger i Ciudad Quesada- Rojales, informerer vi deg om vår brede portefølje av eiendommer i Ciudad Quesada. Vi har nye boliger og videresalg. Av moderne og tradisjonell stil.

Vi tilbyr luksuriøse villaer med privat tomt med basseng og spektakulær utsikt over havet.

Vi har også bungalower, med forskjellige utdelinger, antall soverom og bad, slik at du kan velge etter dine behov. Den uovertrufne samfunnsutviklingen har et barnebasseng og for voksne, store hager, padle tennisbane, lekeplass og grill.

Et eksklusivt sted å nyte med familie og venner et par dager med avslapning og moro.


For å Kjøpe boliger i Ciudad Quesada- Rojales, la deg bli informert av våre fagfolk

Kom og besøk oss og få råd fra våre eiendomsmeglere hvis du vil Kjøpe boliger i Ciudad Quesada- Rojales. Du vil bli overrasket av vår profesjonalitet og nærhet.

Vi garanterer en ordnet og sikker innkjøpsprosess, for med vår omfattende erfaring innen sektoren vil vi raskt håndtere all behandling som er involvert i kjøp av et hjem.

Du kan fylle ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller sende oss en e-post til olga.lovold@medimareiendom.com, og så snart som mulig vil vi svare på alle spørsmålene du trenger.

Følg oss på sosiale nettverk og sjekk vår bane og aktivitet.

Du kan også ringe oss på telefon på (+34) 610 460 332. Ikke bekymre deg for språket. I vår eiendom snakker vi flytende de viktigste europeiske språkene.

Hvis du bestemmer deg for å besøke oss i våre moderne kontorer, hjelper vi deg gjerne. Vi er i Calle Narciso Yepes, 12 - El Chaparral - C.P. 03184 Torrevieja (Alicante).

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp