Kjøpe boliger i Cabo Roig- Orihuela Costa

Avansert søk

Kjøpe boliger i Cabo Roig- Orihuela Costa

Det beste stedet å bo hele året rundt i sjøen, men uten å ignorere den komforten som bysentrene tilbyr, er Orihuela Costa. Derfor tilbyr vi deg nå muligheten til å Kjøpe boliger i Cabo Roig- Orihuela Costa.

I Cabo Roig har du en direkte kontakt med naturen, solen og stranden. Hvis du vil nyte stranden når som helst på året, har du muligheten til å leve i et avslappet miljø.

Gjør din favoritt sport utendørs. Gå tur og fotograf disse stedene med eksklusiv sjarm på Costa Blanca.

Dette magiske hjørnet av Middelhavet gir deg muligheten til å leve veldig godt kommunisert via motorveien AP-7 med de største byene i omgivelsene, samt flyplassene i San Javier og El Altet.


Hvis du liker golf og vannsport, er å Kjøpe boliger i Cabo Roig- Orihuela Costa den beste løsningen

Hvis du liker å spille golf og du er lidenskapelig om vannsport, anbefaler vi å Kjøpe boliger i Cabo Roig- Orihuela Costa.

Det utmerkede klimaet på Costa Blanca er det mest hensiktsmessige å utføre denne typen aktivitet, siden nedbøren er i utgangspunktet null og solen skinner nesten hver dag i året.

Det er det ideelle stedet å leie båtens fortøyning i den viktige Cabo Roig Marine Yacht Club, men noen kilometer unna finner du andre Nautical Clubs med forskjellige egenskaper, og dermed et bredt utvalg av muligheter til sjøs.

Hvis du er lidenskapelig om Golf, på Costa Blanca Sør har du flere relevante golfklubber, som Real Club de Golf de Campoamor eller Club Villamartin.


Å Kjøpe boliger i Cabo Roig- Orihuela Costa søker vår profesjonelle råd

Avhengig av smak og behov kan du velge mellom et bredt spekter av egenskaper. Derfor, la oss rådgive deg profesjonelt for å Kjøpe boliger i Cabo Roig- Orihuela Costa.

Du kan følge oss på sosiale nettverk for å bli bedre kjent med oss. Du kan også fylle ut vårt kontaktskjema på nettet eller sende oss en e-post til olga.lovold@medimareiendom.com og vi vil svare deg så snart som mulig på alle dine spørsmål.

Våre kontorer ligger på Narciso Yepes Street, 12 - El Chaparral - 03184 Torrevieja.

Telefon (+34) 610 460 332.

Vi vil gjerne motta deg.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp