Eneboliger til salgs i Villamartin- Orihuela Costa Costa

Avansert søk

Eneboliger til salgs i Villamartin- Orihuela Costa Costa

Med Medimar Eiendom kan du nå gjøre det kvalitative spranget i livet ditt. Hvis du ønsker å kjøpe et hjem som er moderne, attraktivt, romslig og også ligger nær Middelhavet, er våre Eneboliger til salgs i Villamartin- Orihuela Costa Costa ditt valg.

Hvis du bestemmer deg for å stole på våre eiendommer til salgs i Villamartin (Alicante), vil du ha mulighet til å skaffe forskjellige fordeler eller fordeler, for eksempel klimaet. Det er en av hovedgrunnene til at mange turister som kommer til Orihuela Costa, ender med å kjøpe en villa her. Dens varme og behagelige årlige temperaturer gjør at du kan leve på en mer komfortabel og stabil måte.

En annen av gleden av å bo i en av våre villaer på Costa Blanca Sør, er dens nærhet til havet. Hvis du er ute etter et hjem som lar deg eller din familie nyte strendene i Villamartin, uten å måtte reise for langt, er våre villaer bygget svært nær sjøen. En flott mulighet til å nyte det krystallklare vannet og sin fine sand.


Eksempel på en av våre Eneboliger til salgs i Villamartin- Orihuela Costa Costa

En av de mange Eneboliger til salgs i Villamartin- Orihuela Costa Costa som våre eiendomsmegling er en eiendom av nybygg, veldig moderne og med luksus detaljer.

Huset tilbyr 4 soverom, 4 bad, fordelt over to etasjer, som inneholder 300 m2 boareal. Villaen er bygget på en tomt på 1.300m2, så det er en veldig romslig og komfortabel eiendom. Den har et basseng, terrasse, hage, solarium, vakre vitas og endeløse egenskaper som du må oppdage litt etter litt.


Hvis du vil vite alle detaljene i våre Eneboliger til salgs i Villamartin- Orihuela Costa Costa , kontakt oss

Hvis du er veldig interessert i å vite alle detaljene i våre Eneboliger til salgs i Villamartin- Orihuela Costa Costa , ikke nøl med å kontakte Medimar Eiendom. For dette tilbyr vi deg muligheten til å bli kjent med vårt kontor på Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja.

Hvis du foretrekker å ringe oss via telefon eller sende oss en epost, kan du gjøre det ved å ringe (+34) 610 460 332 eller ved å skrive til olga.lovold@medimareindom.com. Vi vil delta på deg med total profesjonalitet, og vi vil svare på dine spørsmål raskt og ærlig.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp