Eneboliger til salgs i Torrevieja

Avansert søk

Eneboliger til salgs i Torrevieja

Hvis du er interessert i å kunne bo i et hjem omgitt av luksus og fornøyelser, kan du prøve eneboliger til salgs i Torrevieja som Medimar Eiendom tilbyr. En fascinerende og perfekt designet villaer å nyte dem hvert minutt av livet ditt. Hvis du er ute etter et hus som er moderne, attraktivt og elegant, er villaene vår byrå i Torrevieja ditt beste valg.

Hvit er fargen som dominerer i fasader og vegger. Renhet er en uunnværlig kvalitet for å kunne leve. I våre eiendommer vil vi gjenspeile det symbolet på renslighet som gjør dem, fantastiske hjem.

Valg og design som vi har valgt for våre villaer, har blitt gjennomført gjennom en uttømmende studie av kundens nåværende behov. Av denne grunn har vi for øyeblikket 6 unike og kvalitetshjem.


Sjarmene til våre eneboliger til salgs i Torrevieja er innenfor og utenfor dem

Sjarmen av eneboliger til salgs i Torrevieja tilbys av eiendomsmegler er både innenfor og utenfor eiendommene. Dette er en annen svært viktig fordel for brukere som stoler på et av våre hjem.

Solen og stranden er en av fordelene våre kunder kan få tilgang til ved å kjøpe en av våre villaer. Klimaet i dette området, knyttet til Venga Baja (Alicante), er formidabelt. Ifølge analytikere varer solen mer enn 2800 timer i løpet av årets 12 måneder.

Strendene i mellomtiden er en annen av sjarmene som gjør at du blir forelsket i Torrevieja. Dens gjennomsiktige farvann gjør at du dykker til de mest mystiske dypene i havet. I tillegg er de romslige strender å tilbringe som en familie, en uforglemmelig dag.


Kom på kontoret vårt og kontroller egenskapene til våre eneboliger til salgs i Torrevieja

Hvis du vil sjekke inn første person alle de egenskapene våre eneboliger til salgs i Torrevieja har, må du bare møte oss på vårt kontor. Vi ligger i Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral 03184 Torrevieja. Våre profesjonelle eiendomsmeglere vil møte deg fra det første øyeblikk med totale garantier for å oppfylle dine mål.

Hvis du vil stille spørsmål om våre tilbud eller motta mer informasjon om våre nyheter, kan du ringe oss på (+34) 610 460 332 eller send oss en melding til olga.lovold@medimareiendom.com. Vår salgsforretning for fast eiendom venter på deg med åpne armer.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp