Eneboliger til salgs i Torrevieja – Costa Blanca

Avansert søk

Eneboliger til salgs i Torrevieja – Costa Blanca

Hvis du er ute etter et sted å bo der du kan nyte solen og havet hele året og kunne gjøre dine favorittaktiviteter, anbefaler vi deg å besøke våre Eneboliger til salgs i Torrevieja – Costa Blanca.

Den spanske Costa Blanca er preget av sitt fantastiske klima med milde og solrike vintre og lange, varme somre. Det er anslått gjennomsnittlig tre hundre dager i året med sol. I tillegg er nedbør praktisk talt null.

Disse klimatiske forholdene sammen med noen ekstraordinære strender er hovedgrunnene til at vi anbefaler deg å bo i Torrevieja.

Å være et veldig turistisk bysentrum, har det alle nødvendige tjenester for å leve komfortabelt.

Strendene, foruten å ha gylne sanden og krystallklart vann, er veldig godt betinget for bruk og nytelse av badeboerne, som de er verdige for "Blå Flagg" -merket.


Eneboliger til salgs i Torrevieja – Costa Blanca, ditt ideelle hjem

Kom og bo på et sted så fantastisk som Torrevieja er. Vi tilbyr deg våre fantastiske Eneboliger til salgs i Torrevieja – Costa Blanca, fordi vi ønsker at hjemmet ditt skal ha de beste egenskapene.

Vi tilbyr spektakulære villaer med moderne eller tradisjonell design. De er bygget tilpasset de nåværende bygningsreglene.

De har store vinduer med doble vinduer som gjør det mulig å legge inn sollys til alle rom.

De store terrassene gir deg muligheten til å nyte en fantastisk utsikt over Middelhavet.

De ligger på et tomt med basseng og solarium. De har også grill og hage.


Vi forenkler prosedyrene for kjøp av våre Eneboliger til salgs i Torrevieja – Costa Blanca

Ta kontakt med oss og vi vil vise deg våre Eneboliger til salgs i Torrevieja – Costa Blanca.

Ikke bekymre deg for trinnene som skal tas, da vår lange faglige bane betyr at vi har stor erfaring med å behandle kjøp av et hjem.

Vi garanterer en ordnet og sikker prosess. Vi tilbyr deg ikke bare en tjeneste før du kjøper, men vi vil også fortsette å gi råd når du erverver hjemmet i de sakene du trenger. (innkjøp av forsyninger, basseng og hage vedlikeholdstjenester, entreprenørhjem, liv, helse, bilforsikring, etc.)

Våre kontorer ligger på:

Calle Narciso Yepes, 12 - El Chaparral, CP 03184 Torrevieja (Alicante) - Spania

Telefon: (+34) 610 460 332

Hvis du foretrekker en første kontakt via e-post: olga.lovold@medimareiendom.com vil vi svare deg så snart som mulig. Du kan også følge oss på sosiale nettverk.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp