€1.650.000
16.966.290 NOK
Send forespørsel Kontakt

Enebolig · Brukt bolig Costa Blanca · Orihuela Costa

€1.650.000
16.966.290 NOK
Send forespørsel Kontakt

Fantastisk luxus villa i Cabo Roig 100 meter fra sjøen!

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Soverom: 4
Baderom: 3
Inne: 275m2
Tomt: 1.035m2
Basseng: Ja
Klimaanlegg
Parkeringsplass
Takterrasse
Privat Basseng
Send forespørsel

Beskrivelse

Denne praktfulle villaen i Cabo Roig ligger kun 100 meter fra havet, i den eldre og modne delen av dette populære feriestedet ved kysten.

Eiendommen er arkitekttegnet, og det ligger på en hjørnetomt på 1 034 m2, som i seg selv er svært sjelden i dette området. Hagen er vakker og helt ferdig med en blanding av hageområder, modne palmer og furutrær, parkering, terrasser, en gårdsplass, et utvendig dusj-rom med toalett, og et rekreasjonsområde, inkludert et stort svømmebasseng med en automatisk rengjøring system, automatisk cover og et eget varmesystem som opprettholder temperaturen på vannet på et hyggelig nivå gjennom hele året. Det er også et murstein-bygg utenfor barområde, et boblebad jacuzzi og en stor takterrasse med fantastisk utsikt mot havet. På baksiden av huset er det en garasje for to biler, og hele huset og hagen er utstyrt med en full CCTV sikkerhetssystem innbygget i alarmsystemet.

Inne på eiendommen er det to stuer, hvorav den ene er i dag brukt som et oppholdsrom med en stor sittegruppe og biljardbord. Det er også et stort, fullt utstyrt kjøkken med det ypperste av hvitevarer, 4 store doble soverom med innebygget garderobeskap og 2 store familie bad. I tillegg har hovedsoverommet eget bad og en stor, walk in garderobe. Alle rom har air condition, og solcellepaneler gi strøm til sentralfyr.

Cabo Roig er uten tvil en av de mest ettertraktede boligsteder på Costa Blanca. Denne praktfulle villaen i Cabo Roig er absolutt blant de beste og til denne prisen representerer god valuta for pengene. Visning er sterkt anbefalt for å fullt ut forstå den sjeldne muligheten denne eiendommen representerer.

Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2022 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp