€1.500.000
16.362.450 NOK
Send forespørsel Kontakt

Enebolig · Brukt bolig Costa Blanca · Altea

€1.500.000
16.362.450 NOK
Send forespørsel Kontakt

Unik Luksusvilla med 7 soverom og stor tomt i Altea

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Soverom: 7
Baderom: 6
Inne: 450m2
Tomt: 1.900m2
Basseng: Ja
Klimaanlegg
Garasje
Flott havutsikt
Terrasse
Parkeringsplass
Jacuzzi
Flott fjellutsikt
Privat Basseng
Send forespørsel

Beskrivelse

Denne unike villaen i Santa Clara, Altea, er en eiendom rett og slett uten sammenligning. Hver eneste detalj på eiendommen er unik og enestående.

Villaen ligger i åsene overfor Altea, en av de mest prestisjefylte områdene i Sør-Spania. Området huser mange av Europas mest rike og berømte, og de elsker området fordi det gir dem personvern og sikkerhet til et eksklusivt feriested, men det er fortsatt nær lokale fasiliteter og gode transportforbindelser og flyplassene Alicante og Valencia er under en time unna med bil.
Ved ankomst til eiendommen fra veien, er der sikkerhetsporter i metall som åpnes via en bil fjernkontroll, eller fra innsiden av eiendommen. Det er en imponerende inngang. Det bør bemerkes at selv om konstruksjonen er en stor villa, er den delt inn i flere forskjellige områder, og det er 2 hovedområder i huset. Første etasje og kjelleren nivå. Det er 7 soverom totalt, med fire på dette nivået av huset, supplert med 4 bad, et vakker, fullt utstyrt eikekjøkken og en svært romslig stue og spisestue som åpner til hagen og svømmebassenget. Det er også lagerrom, et vaskerom og en stor garasje på dette nivået.

Utsikten er imponerende i 360 grader fra den dramatiske fjellkjeden bak eiendommen, over skogen ved foten av fjellene og ut over feriestedet og kystbyene mot havet. Sydover kan de fjerne skyskraperne i Benidorm byen ses. Det er litt av en scene, og som du kan se av bildene i denne eiendommen, er det et syn som du aldri blir lei av. Utsikten over bassengområdet er imponerende, med et stort evighetsbasseng og frodige hager. Det er også et spesialisert selvrensende system bygget inn i bassenget, som hjelper å opprettholde et rent og sunt miljø for deg og din familie til å nyte kjølige vann på en varm dag, og når temperaturen synker i vintermånedene, er det oppvarming av vannet.

Under svømmebassenget er kjellernivået, og det er her vi finner den andre delen av huset, med egen inngang og som for tiden blir brukt som en gjesteleilighet. Her er 4 soverom og 2 bad, kjøkken og stue, samt private hager og tilgang til nedre parkeringsplass, egnet for 3 flere biler.

Dette er en fantastisk eiendom med unik beliggenhet.

Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
|

© 2023 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp