€1.250.000
12.853.250 NOK
Send forespørsel Kontakt

Enebolig · Brukt bolig Costa Blanca · Orihuela Costa

€1.250.000
12.853.250 NOK
Send forespørsel Kontakt

Imponerende Villa i Cabo Roig

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Soverom: 3
Baderom: 2
Inne: 232m2
Tomt: 1.050m2
Basseng: Ja
Flott havutsikt
Parkeringsplass
Takterrasse
Privat Basseng
Send forespørsel

Beskrivelse

Denne imponerende frittliggende villa i Cabo Roig ligger kun 150 meter fra den største stranden og i gangavstand fra et stort utvalg av restauranter, barer og fasiliteter.

Boligen er arkitekttegnet og er unik i området, med en imponerende fasade og praktisk interiør. Den er moderne, med 3 soverom og 2 romslige bad. I første etasje er det et stort, fullt utstyrt kjøkken med romslig spisestue, nede en stue som lett kan konverteres til et fjerde soverom, to doble soverom og en familie bad. I første etasje er det en vakker privat salong med laminert tregulv og store vindusdører fører ut til første etasje og terrasse med utsikt over bassenget og hagene, og fantastisk utsikt til Middelhavet. I denne etasjen finner vi et romslig dobbelt soverom med egen en-suite bad.

Den store tomten er godt utbygd, og er designet for å ha både vakre hager og terrasseområder, og det er et veldig stort, oppvarmet svømmebasseng med barnebasseng. Romslig innkjørsel som lett kan romme 2 biler, og boligen har full air condition i hele huset, alarm og CCTV system.

Cabo Roig er et attraktivt og eksklusivt kystboligområde i det sørlige Costa Blanca, med fantastiske beliggenhet, svært nær havet, men likevel usjenert og rolig. Alle fasiliteter finnes innenfor 10 min. gange som et stort utvalg av barer, restauranter og steder med levende musikk, samt nyte fantastisk shopping og et fantastisk veinett som tar deg til Alicante flyplass på rundt 40 minutter.

Meget imponerende frittliggende villa i Cabo Roig.

Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2022 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp