€895.000
9.202.927 NOK
Send forespørsel Kontakt

Enebolig · Brukt bolig Costa Blanca · Altea

€895.000
9.202.927 NOK
Send forespørsel Kontakt

Flott enestående Villa i Altea Hills

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Soverom: 7
Baderom: 2
Inne: 260m2
Flott havutsikt
Terrasse
Parkeringsplass
Flott fjellutsikt
Send forespørsel

Beskrivelse

Villaen har panoramautsikt over Sierra de Altea fjellene og det gamle sentrum av Altea, deretter langs hele kysten fra Altea til Benidorm. Fremsiden av eiendommen har store vinduer på hvert rom, noe som gir mye lys, og åpner til de mange terrassene slik at du kan nyte de fantastiske utsikten.

Adkomsten til eiendommen er fra en privat parkeringsplass på toppen av bygningen, og her er forberedt plass for installasjon av en heis om ønskelig som vil går ned gjennom hvert nivå av villaen. Totalt i hele denne store bygningen, er det 7 doble soverom og 5 bad, 3 kjøkken og 3 oppholdsrom. Disse rommene er spredt over hele hovedhuset, og et annet uavhengig hus inntil med et soverom på basseng-nivå, noe som gir mulighet til å leie ut hele eller deler av eiendommen, eller for flere familier sammen. I hagen er modne busker og trær, områder med gress, og et flott svømmebasseng med fantastisk utsikt. Det finnes også ulike terrasser på ulike nivåer med enestående utsikt.

Dette er virkelig en unik eiendom i Altea Hills med uslåelig utsikt.

Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2022 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp